- Tarta z owocami i kremem budyniowym
- Terrine z białego sera
- Mozzarella w karecie
- Puree z dyni
- Rogaliki kokosowe
- Zupa krem z mrożonych brokułów
- Masło czosnkowe
- Sos jogurtowy
- Zupa nic
- Szaszłyk z kurczaka w marynacie
- Surówka z żurawinami i selerem
- Koktajl jabłkowy
- Kruche ciasto z bita śmietaną
- Polski wielkanocny sos chrzanowy
- Udka kurczaka z mirabelkami
- Daktylowe roladki
- Lukier cytrynowy (bez mleka, jajek, glutenu)
- Tarta z gruszkami i niebieskim serem
- Majonez z przepiórczych jajeczek
- Panierowane serki pleśniowe
- Batony orzechowo-kokosowe
- Pomidory nadziewane twarożkiem
- Ciasto z dynią
- Przecier gruszkowo-borówkowy
- Układanka warzywno-owocowa
- Sałatka z kurczaka i ananasa
- Amerykańska szarlotka
- Placek drożdżowy ze śliwkami i kruszonką
- Tarta szpinakowa
- Sałatka szpinakowa
- Zapiekanka brokułowa
- Czipsy
- Indyk przekładany
- Puree z truskawek i kiwi
- Ciasto bezowe z kremem
- Makrobiotyczne gołąbki
- Zupa owocowa
- Ryżowa szarlotka
- Chrupiące ciasto z rabarbarem
- Makaron z sosem dyniowym
- Zawiniątka z indyka w sosie porzeczkowym
- Kurczak z marchewką i curry
- Zawiniątka z wędliny i serka
- Ciasto na ptysie
- Sałatka z tofu
- Różowy koktail truskawkowy
- Spatzle
- Sernik (bez glutenu)
- Pierogi leniwe (bez glutenu)
- Kaszka z buzią
- Ptysie na słodko z nadzieniem z pianki owocowej
- Zupa-krem z marchwi
- Naleśniki meksykańskie
- Sałatka z rukoli
- Dynia zapiekana z pomidorami pod beszamelem
- Sałatka z truskawek i mięty
- Chleb (przepis podstawowy)
- Francuski sos czosnkowy
- Zrazy z pieca
- Kurczak z jabłkiem