- Napój marchwiowo- truskawkowy
- Pizza pomidorowo-serowa
- Sos pomidorowy klasyczny
- Zupa-krem z kukurydzy
- Szwedzki łosoś
- Bezglutenowy migdałowy spód do mazurka
- Pasztet (bez mleka, jajek, glutenu)
- Śliwkowa legumina
- Słoneczna sałatka
- Zupa jagodowa
- Sos wiśniowy do owoców
- Łazanki zapiekane z owocami
- Ciastka kokosowe
- Oliwki po swojemu
- Cytrynowe masło
- Cukinia z wody
- Halibut pod parmezanem
- Słone patyczki
- Chrupiące ciasto z rabarbarem
- Mazurek z fetą i szpinakiem
- Uszka
- Domowy budyń
- Banany z szynką
- Kotlety wieloskładnikowe (bez mleka, jajek, glutenu)
- Krupnik
- Ciasteczka ryżowe (bez glutenu, mleka, jajek kurzych)
- Pieguski
- Zupa z dyni
- Zapiekanka warzywna z cukinią
- Grzanki parmezanowe
- Kurczak w sosie czereśniowym
- Chrupiące babeczki
- Łosoś znad zatoki
- Omlet po włosku (frittata)
- Surówka z cykorii
- Topielec (bez mleka, glutenu)
- Ziemniaki faszerowane
- Spaghetti z pulpetami
- Przysmak serowy
- Pierwsze mięsko
- Sos majonezowy
- Makaron z sosem dyniowym
- Cukiniowe ciasto
- Mazurek z powidłami i pomadą
- Ciasteczka owsiane z ziarnem sezamowym
- Włoski chleb ziołowy
- Trufle z herbatników
- Koktajl malinowy
- Mazurek trójwarstwowy
- Kisiel mleczny z żółtkiem
- Zupa szpinakowa
- Sorbet malinowy
- Mus truskawkowy II
- Placuszki jabłkowe
- Zupa-krem z zielonego groszku
- Gołąbki po grecku
- Francuski sos czosnkowy
- Różowa kaszka
- Pasta z bakłażana
- Sałatka z cykorii i owoców