- Polski sos wielkanocny
- Sałatka owocowa
- Mleczny przysmak
- Lane kluski (bez jajek)
- Sałatka mięsna z morelami
- Pierś indycza z orzechowym farszem
- Faszerowane kurze piersi
- Drożdżowy placek ze śliwkami
- Mazurek z powidłami i pomadą
- Omlet po włosku (frittata)
- Sałata z cykorii z gruszkami, serem blue i orzechami
- Spaghetti z cukinią
- Chleb (bez glutenu)
- Gulasz drobiowy z marchewką, groszkiem i z ryżem
- Bezglutenowe ciasteczka
- Sałatka ryżowa
- Puree z marchwi
- Koktajl z owoców sezonowych
- Kaszka kukurydziana z morelami
- Pasta - jajo i basta
- Mazurek trójwarstwowy
- Brzoskwinie na ostro
- Schab z rodzynkami
- Puree z truskawek i kiwi
- Sałata ze smażonymi wątróbkami i balsamico
- Sernik tradycyjny
- Deser jogurtowo-owocowy
- Placki ziemniaczane
- Cukiniowe ciasto
- Kuskus jak prawdziwy
- Pizza z owocami
- Karp w szarym sosie
- Tarta cebulowa II
- Rozmaitości na parze
- Pasta z rokpolu z orzechami
- Racuszki z dyni
- Zupa krem z dyni
- Amerykańska szarlotka
- Zupa waniliowa z poziomkami
- Sos różowy
- Chleb kukurydziany
- Polędwiczki wieprzowe z jabłkami i majerankiem
- Kapusta z sosem sojowym
- Ciasteczka ryżowe (bezglutenowe)
- Kotlety z kaszy gryczanej i sera (bez glutenu)
- Risotto z łososiem
- Ciasto bezowe z kremem
- Placki z jabłkami
- Pomidorowa z bazylią
- Rulonik z wędzonym łososiem
- Sernik czekoladowy
- Caprese
- Uszka wigilijne (bez mleka, jajek, glutenu)
- Galaretka z pigwy
- Sernik (bez glutenu)
- Błyskawiczne pierogi leniwe
- Strudel z jabłkami
- Śliwkowa legumina
- Tarta z mrożonym szpinakiem
- Jogurt własnej roboty