- Kisiel owocowy
- Podstawowe ciasto naleśnikowe
- Tarta zapiekana z owocami i kremem
- Ptysie na słodko z nadzieniem z bitej śmietany
- Bakłażany z mozzarellą i parmezanem
- Jajka w sosie majonezowym z dodatkami
- Szpinak zapiekany z serem
- Ryż z jajkami na parze
- Kapusta pekińska z patelni
- Naleśniki chińskie
- Tarta jabłkowa II
- Frittata z warzywami
- Ciasto na pierogi (bez jajek)
- Różności pod beszamelem
- Bułgarski chłodnik
- Kotleciki z tuńczyka
- Zapiekanka warzywna - grecka
- Cukinia z wody
- Zupa ryżowa z pietruszką
- Knedelki z sandacza
- Pierogi kresowe
- Sos majonezowy
- Halibut pod parmezanem
- Pulpety z ryżem
- Cukinia z pomidorami i bazylią
- Drożdżowy placek ze śliwkami
- Sorbet malinowy
- Surówka z cykorii i natki
- Placki z cukinii
- Surówka z żurawiną
- Jabłka w majeranku do białego mięsa
- Kolorowy ryż
- Ryba z cukinią
- Dipy jogurtowe
- Zupa krem z dyni
- Deser gruszkowy
- Kurczak w migdałach
- Chrupiące ciasto z rabarbarem
- Napój z owoców jagodowych
- Tarta z surowymi truskawkami i bitą śmietaną
- Jogurt z jagodami i sezamkami
- Sałatka z tofu
- Topielec (bez mleka, glutenu)
- Gołąbki po grecku
- Spatzle
- Galaretki
- Pasztet drobiowo-cielęcy
- Cynamonowo-migdałowe ciasteczka (bez mąki)
- Omlet po francusku
- Kurczak w pomidorach po angielsku
- Bitki z drobiu w sosie cytrynowym
- Jajka z szynką w majonezie
- Jabłka w cieście biszkoptowym (bez glutenu, mleka)
- Szara pasta
- Grecka zapiekanka warzywna
- Cytrynowe ciasteczka
- Tarta odwrócona z pomidorami
- Makaron z brokułami
- Kartoflanka przecierana
- Warzywa w pergaminie po grecku