- Pomidory faszerowane serem pleśniowym
- Ciasteczka rodzynkowo-orzechowe
- Surówka z czerwonej kapusty
- Zupa z jabłek na słono
- Mrożone owoce na patyku
- Zupa gulaszowa
- Sałatka owocowa
- Babeczki ryżowe ze śliwkami
- Kruszonka z jabłkami
- Sok jagodowy
- Pieczeń schabowa lakierowana
- Ślimaki daktylowe
- Lodowe lizaki (owocowe)
- Zawijaski z chleba tostowego
- Bezglutenowe ciasteczka
- Lody czekoladowe
- Spaghetti Estery
- Młode warzywa z pieca
- Zupa ze świeżych pomidorów
- Konfitury (i sok) z malin
- Placek gruszkowy
- Bitki panierowane z wariacjami
- Omlet po hiszpańsku (tortilla)
- Fasola z miodem i cytryną
- Kisiel żurawinowy lub porzeczkowy
- Cytrynowy syrop (do rozcieńczania)
- Ziemniak w kropki
- Krem bananowy
- Przecier jabłkowy
- Ciasteczka czekoladowe
- Grecka zapiekanka warzywna
- Naleśniki z farszem twarogowym
- Krem z cukinii
- Ziemniaki po duńsku
- Panierowane paluszki rybne
- Słodka zapiekanka z kaszy jaglanej (bez glutenu)
- Gaspacho - hiszpańska zupa na zimno
- Makrobiotyczne gołąbki
- Szpinakowa zapiekanka
- Bezy z truskawkami i bitą śmietaną
- Chleb pita
- Potrawka z kurczaka ze śliwkami i miodem
- Pasta z łososia
- Kulki mięsne po szwedzku
- Hiszpański omlet z ziemniakami
- Halibut pod parmezanem
- Szarlotka miękka
- Trufle z herbatników
- Tarta jabłkowa z budyniem
- Bułeczki z ziarenkami (bez mleka, jajek, glutenu)
- Zupa ryżowa z pietruszką
- Siekane kotlety (bez mleka, jajek, glutenu)
- Daktylowe kulki
- Dal z soczewicy
- Zupa szpinakowa
- Naleśniki meksykańskie
- Puchatkowe ciasteczka
- Koktajl owocowy na lodach
- Terrine z białego sera
- Bezglutenowe kanapki truskawkowo-bananowe