- Sałatka z winogronami
- Schab duszony w mleku ryżowym
- Farsz do uszek (bez mleka, jajek, glutenu)
- Warzywa w sosie śmietanowym
- Pasztet fasolowo-warzywny (bez jajek)
- Kurczak w sosie cytrynowym
- Surówka z żurawinami i selerem
- Owoce z kruszonką
- Zupa z dyni na słono
- Ciastka orzechowe
- Kisiel mleczno-owocowy
- Surówka z żurawiną
- Kluseczki bananowe (bez mleka, jajek, glutenu)
- Szaszłyk z kurczaka z boczkiem
- Gwiazdeczki cynamonowe
- Naleśniki z mięsem
- Krem jabłkowo-waniliowy
- Ryba w beszamelu z kukurydzą
- Mięso duszone po turecku
- Lody z jogurtu
- Trufle z herbatników
- Pierś indycza z orzechowym farszem
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Faworki dla małych dzieci (bez glutenu)
- Pomidory z papryką po włosku
- Kolorowy ryż
- Zupa cytrynowa
- Spaghetti z sosem pomidorowym
- Sorbet brzoskwiniowy
- Cukinia z pomidorami i bazylią
- Gruszki w kremie waniliowym
- Drożdżówki z jagodami lub porzeczkami
- Zupa szczawiowa
- Zrazy z grzybami i ziemniakami
- Leśny przysmak na kolację
- Cykoria w sosie śmietanowym
- Soja prawie po bretońsku
- Botwina
- Szparagi pod beszamelem
- Sałatka ryżowa na gorąco
- Rizotto z tuńczykiem
- Szarlotka miękka
- Ciastka piernikowo-orzechowe
- Ziemniaki po francusku (zapiekanka)
- Mazurek cytrynowy III
- Różności pod beszamelem
- Kruche ciasto z owocami i pianą
- Placuszki z twarogu
- Sernik dziecinnie prosty
- Bitki z drobiu w sosie cytrynowym
- Biszkopty bezglutenowe
- Kalarepa nadziewana zielonym groszkiem
- Placuszki z cukinii
- Ryba z warzywami pod beszamelem
- Potrawka z kurczaka
- Pulpeciki pod beszamelem
- Sola meuniere
- Bakłażany z mozzarellą i parmezanem
- Kisiel z jabłkiem
- Pieczone pierożki z serem