- Tarta ze szpinakiem
- Sos winegret
- Krem twarożkowy z owocami
- Pierogi z owocami
- Sałatka ryżowa z curry
- Budyń (bez mleka)
- Różowa zupa owocowa
- Sałatka szpinakowa
- Kaszka z buzią
- Pierogi leniwe - wersja podstawowa
- Ziemniaki po bułgarsku
- Ziemniak w kropki
- Przysmak serowy
- Majonez z przepiórczych jajeczek
- Sałatka z cykorii i owoców
- Jabłka w majeranku do białego mięsa
- Szparagi solo
- Zawijaski z chleba tostowego
- Soja prawie po bretońsku
- Migdały w karmelu
- Papryka nadziewana twarogiem
- Fritata - warzywa w jajku
- Batoniki orkiszowe
- Mus śliwkowy
- Kapuśniak
- Kopytka
- Chleb Grahama
- Topielec (bez mleka, glutenu)
- Filety rybne w sosie cytrynowym (pieczone)
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Koktajl owocowy na lodach
- Krem cytrynowy (bez glutenu)
- Spaghetti z sosem pomidorowo-warzywnym
- Grzanki parmezanowe
- Pierś indycza z orzechowym farszem
- Sos pomidorowo-warzywny
- Koktajl malinowy
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Koktajl truskawkowo - poziomkowy
- Zupa minestrone
- Domek z naleśników ze szpinakiem
- Murzynek Jaś
- Pulpety
- Zupa pieczarkowa
- Ciasteczka z cukierkową dekoracją
- Spaghetti z cukinią
- Podstawowe ciasto naleśnikowe
- Makagigi - mak w miodzie z orzechami
- Łagodny hummus
- Rosół z kurczaka i wołowiny
- Polędwiczki wieprzowe z jabłkami i majerankiem
- Stworki z ciasta serowego
- Krem z pomidorów
- Bitki wołowe w sosie pomidorowym
- Tartinki
- Daktylowe kulki
- Omlet po włosku (frittata)
- Zupa-krem z marchwi
- Niezły pasztet z fasoli
- Biszkopt (bez glutenu)