- Muffiny jagodowe
- Ciasto z dynią
- Omlet po francusku
- Sos prowansalski aioli
- Szpinak z baraniną
- Kisiel żurawinowy lub porzeczkowy
- Ciastka owsiane
- Ryba po grecku
- Barszcz postny
- Jajka faszerowane
- Chrupiące babeczki
- Placki z cukinii
- Puszysty mus wieloowocowy
- Omlet po włosku (frittata)
- Sałatka szpinakowa
- Szaszłyki z kurczaka
- Podpłomyki kukurydziano-ryżowe
- Sajgonki (bez glutenu)
- Kurczak w sosie czereśniowym
- Zupa śliwkowa
- Łosoś znad zatoki
- Tarta z jabłkami
- Pieczeń barania po angielsku
- Surówka z dyni
- Jabłka w cieście biszkoptowym (bez glutenu, mleka)
- Deser owocowy
- Strudel z jabłkami
- Ciasteczka ryżowe (bez glutenu, mleka, jajek kurzych)
- Sałatka z cukini
- Bakłażany zapiekane
- Ryba w sosie koperkowym
- Owsiane chrupki
- Murzynek Jaś
- Kukurydziany chlebek amerykańskich farmerów
- Pasztet z łososia
- Budyń czekoladowy (suflet)
- Pączki dla małych dzieci (bez mleka, jajek, glutenu)
- Zapiekanka z pomidorami
- Makaron w sosie Mornay
- Chińskie jajka herbaciane
- Czekoladowe chrupki
- Makaron ze szparagami i łososiem
- Ziemniaki po hiszpańsku
- Sałatka z bakłażanów
- Polski sos wielkanocny
- Zapiekanka z porów (bez glutenu)
- Zupa selerowa
- Tarta odwrócona z pomidorami
- Łagodny hummus
- Filet z indyka w soku owocowym
- Legumina cytrynowa
- Zupa z soczewicy
- Pstrąg w sosie agrestowym
- Tarta prawie Tatin
- Koktajl wiśniowy
- Zapiekanka rybna
- Zupa z dyni
- Ciasto marchwiowe
- Ciasto scrabble
- Gulasz drobiowy z marchewką, groszkiem i z ryżem