- Tarta z pianą owocową
- Sałatka łakomczucha
- Ziemniaki po grecku (zapiekanka)
- Legumina śliwkowa
- Spaghetti z pulpetami
- Szejk niekoniecznie arabski
- Ptysie na słodko z nadzieniem z pianki owocowej
- Lodowe lizaki (jogurtowo-owocowe)
- Deser jogurtowo-owocowy
- Kapuśniak i ogórkowa
- Ptysie na słono z farszem serowym
- Sałata z cykorii z gruszkami, serem blue i orzechami
- Babeczki z serem
- Babka pijaczka (bez glutenu)
- Banany z szynką
- Racuszki gryczane
- Nadziewany kabaczek
- Pasta (dip) z bobu
- Ciasto na pierogi (bez jajek)
- Zupa z cukinii
- Omlet arabski
- Drożdżowy placek ze śliwkami
- Sos koperkowy
- Kluski serowe
- Naleśniki biszkoptowe z truskawkami
- Tarta prawie Tatin
- Podstawowe ciasto naleśnikowe
- Drób lub wołowina z zielonym groszkiem w strączkach
- Zupa szpinakowa
- Niezły pasztet z fasoli
- Zupa krem z kalafiora i sałaty
- Blinki z cukinii
- Botwina
- Paszteciki z tuńczykiem
- Sałatka makaronowa
- Spaghetti
- Zielony twarożek
- Pierwsze mięsko
- Bowl bezalkoholowy
- Makagigi - mak w miodzie z orzechami
- Paszteciki (bez jajek)
- Maślane bułeczki bez masła
- Ryba w sosie pomidorowym z kaszą
- Naleśniki z jagodami
- Makaron w sosie Mornay
- Omlet grzybek z owocami
- Schab duszony w mleku ryżowym
- Bakłażany duszone
- Rulonik z warzywami
- Jabłka w cieście biszkoptowym (bez glutenu, mleka)
- Śliwkowa legumina
- Ryż z truskawkami (bezglutenowy)
- Podpłomyki kukurydziano-ryżowe
- Surówka z cykorii
- Tarta jabłkowa II
- Warzywa smażone w cieście
- Zupa francuska
- Surówka z kapusty pekińskiej
- Sałatka z fasolki szparagowej i kurczaka
- Indyk z marchewką