- Sernik tradycyjny
- Resztki lata
- Omlet po włosku (frittata)
- Bakłażany zapiekane
- Mazurek cytrynowy III
- Lody (bez mleka)
- Podstawowe ciasto naleśnikowe
- Kotlety z płatków owsianych
- Knedelki z sandacza
- Fasola z miodem i cytryną
- Kurczak w sosie czereśniowym
- Ryba z porami i marchewką
- Sałatka makaronowa
- Frittata z warzywami
- Polski wielkanocny sos chrzanowy
- Kisiel owocowy
- Drób z porzeczkami
- Jajka faszerowane
- Pomidorki sauté
- Krem z cukinii
- Indyk w warzywach z porzeczkami
- Chleb pita
- Ciasto z owocami
- Pizza (bez glutenu)
- Zupa krem z jabłek i pietruszki
- Jabłkowy kurczak
- Włoska zupa jarzynowa
- Zupa z soczewicy
- Paszteciki z tuńczykiem
- Ciasto (bez mleka)
- Ryba z cukinią
- Zupa krem z mrożonych kalafiorów
- Zapiekanka serowa (bez glutenu)
- Ciasto z jagodami kruche
- Kruche ciasto z truskawkami
- Puree z marchwi
- Złocisty nektar
- Naleśniki (bez glutenu)
- Chłodnik polski (uproszczony, błyskawiczny)
- Dynia zapiekana z pomidorami pod beszamelem
- Surówka z żurawiną
- Zraziki sezamkowe
- Cannelloni ze szpinakiem
- Kurczak z marchewką
- Maślane bułeczki (bez glutenu)
- Makaron z warzywami
- Kasza gryczana z serem
- Koktajl brzoskwiniowy
- Sałatka z tuńczyka i fasoli
- Dipy jogurtowe
- Biurowa kartoflanka
- Czekoladowe chrupki
- Placki ziemniaczane (bez jajek)
- Pieczeń schabowa lakierowana
- Krem z cukinii
- Nektarynkowy krem
- Gołąbki po grecku
- Zapiekanki z kajzerek drobiowe
- Kruchy placek ze śliwkami
- Sałatka ryżowa z curry