- Zupa szczawiowa
- Placki z jabłkami
- Sałata z truskawkami
- Panierowane serki pleśniowe
- Sorbet malinowy
- Pączki (bez glutenu)
- Napoleonki
- Lody bananowe (bez mleka)
- Knedle ze śliwkami
- Figowe rogaliki
- Bitki panierowane z wariacjami
- Drobiowy gulasz z warzywami
- Mazurek daktylowy
- Białe leczo
- Tarta prawie Tatin
- Kurczak (lub ryba) w sosie orzechowym
- Owocowa legumina
- Zupa nic
- Zupa z dyni
- Tarta ze szpinakiem
- Naleśniki biszkoptowe z truskawkami
- Puree z bakłażana
- Pasta z awokado
- Zupa krem z dyni
- Angielskie (deserowe) ciasto naleśnikowe
- Placuszki z łososia i ziemniaków
- Zupa ''jak miodek''
- Naleśniki z serem
- Tarta jabłkowa II
- Pieczeń cielęca
- Naleśniki (bez mleka i jajek)
- Kładzione kluski lub smażone kotleciki z kaszy manny
- Bitki wołowe w sosie pomidorowym
- Lody na patyczkach
- Czipsy
- Karpatka
- Panierowane paluszki rybne
- Chleb (przepis podstawowy)
- Kruche wiatraczki
- Sałatka z arbuza i fety
- Sałatka z rukoli
- Budyniowa zupa malinowa
- Pizza wegetariańska
- Sos polski
- Zupa z dyni na słono
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Ziemniaki pieczone
- Kruche ciasto z bita śmietaną
- Surówka z dyni
- Makaron z twarożkiem na słodko
- Kisiel żurawinowy
- Grecka zapiekanka (musaka)
- Grecka zapiekanka warzywna
- Biały chłodnik
- Szparagi solo
- Majonez z przepiórczych jajeczek
- Zupa z soczewicy do termosu
- Blinki z cukinii
- Koszyczek z pomidora
- Krem z kalafiora