- Zielona zupa
- Kapusta z sosem sojowym
- Ryż z truskawkami (bezglutenowy)
- Stir fry ze szparagów i krewetek
- Puree z dyni
- Pierogi z owocami
- Rogaliki krucho-drożdżowe
- Croque monsieur i croque madame
- Bitki wołowe w sosie pomidorowym
- Pierniczki
- Kruche pierniczki
- Sernik (bez glutenu)
- Brzoskwiniowa pianka
- Ciasteczka półfrancuskie (bez jajek)
- Kremowa zapiekanka z ziemniaków
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Lekkie ciasto czekoladowe
- Pulpety rybno-ziemniaczane
- Koktajl z owoców sezonowych
- Rolada serowa
- Pierogi leniwe - wersja smażona (małdrzyki)
- Szara pasta
- Ziemniaki po szwajcarsku (zapiekanka)
- Kruche ciasteczka przekładane kremem
- Zupa krem z brokułów ze śmietanką
- Proste ciasto na kruchy spód
- Owoce z kruszonką
- Biszkopt (bez glutenu)
- Cielęcina ze szpinakiem i brokułami
- Zapiekanki z kajzerek drobiowe
- Sorbet pomarańczowo-cytrynowy
- Chrupiące kaczuszki
- Galaretka porzeczkowa z jagodami
- Owocowe zabawki
- Tarta (bez glutenu)
- Wycinanki z sera
- Racuszki gryczane
- Zrazy z kury
- Kotlety wieloskładnikowe (bez mleka, jajek, glutenu)
- Chleb alpejski z orzechami
- Ciastka piernikowo-orzechowe
- Puree z truskawek i kiwi
- Lody na patyczkach
- Przysmak serowy
- Wiśniowa legumina
- Pieczone kartofle
- Zawiniątka z wędliny i serka
- Kisiel z jabłkiem
- Ostre ziemniaczki
- Pasztet fasolowo-warzywny (bez jajek)
- Sos różowy
- Makaron z pesto pietruszkowym
- Kurczak (lub ryba) w sosie orzechowym
- Jajka w sosie szczypiorkowym
- Naleśniki (bez mleka i jajek)
- Brokuły zapiekane w sosie serowym
- Sałatka z winogronami
- Jabłka w cieście
- Kaczka z jabłkami
- Kruche ciasto (na dwa mazurki)