Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 1 roku
-
składnik: bułka tarta
-
rodzaj potrawy: danie główne
- Kurczak (lub ryba) w sosie orzechowym
- Zupa migdałowa
- Sałatka szpinakowa
- Placki (bez mleka, jajek)
- Ciasto z dynią
- Cukinia faszerowana serem
- Koktajl brzoskwiniowy
- Jogurt z jagodami i sezamkami
- Ryba z cukinią
- Makaron z błękitnym serem pleśniowym
- Placek gruszkowy
- Tartaletki z porami
- Masa pomarańczowa
- Pierwsze mięsko
- Eskalopek z pomidorem
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Proste ciasto na kruchy spód
- Tarta z grzybami
- Przecier jabłkowy
- Sałatka z cukini
- Ciastka owsiane
- Farsz mięsny (bez jajek)
- Paluchy lub obwarzanki z ciasta ptysiowego
- Barszcz postny
- Bitki wołowe w sosie pomidorowym
- Grejpfrut z sałatką z kurczaka
- Zapiekanka z jabłek i makaronu
- Chłodnik owocowy
- Kurczak z czereśniami
- Pieczone pierożki z serem
- Lody na patyczkach
- Zapiekane kanapki liliputa
- Brzoskwiniowa pianka
- Tarta szpinakowa
- Placuszki drożdżowe
- Kostka z kaszki manny
- Kurczak (lub ryba) z suszonymi śliwkami i migdałami
- Maślane bułeczki bez masła
- Zupa waniliowa z poziomkami
- Naleśniki z sosem mornay
- Grecka zapiekanka (musaka)
- Tarta z gruszkami i niebieskim serem
- Łagodne chili
- Ptysie na słono z farszem z kurzej wątróbki
- Słodka zapiekanka z kaszy jaglanej (bez glutenu)
- Tarta z brokułami lub z porami
- Deser biało czerwony
- Indyk przekładany
- Kluski serowe
- Terrine z białego sera
- Krupnik
- Zupa krem z mrożonych kalafiorów
- Bakłażany faszerowane mięsem
- Bezglutenowy migdałowy spód do mazurka
- Koktajl wiśniowy
- Kluseczki bananowe (bez mleka, jajek, glutenu)
- Powidła śliwkowe
- Szpinak z baraniną
- Panga w pergaminie
- Błyskawiczna sałatka z tuńczyka