- Kostka z kaszki manny
- Papryka faszerowana warzywami
- Sos winegret
- Zapiekanka z fasolki szparagowej (bez jajek i glutenu)
- Pasta z bakłażanów
- Ciasteczka kokosowe-ryżowe (bezglutenowe)
- Kluski z ciasta ptysiowego (parzone)
- Zupa kukurydziana
- Schab duszony w mleku ryżowym
- Makaron zapiekany z jabłkami
- Kurczak z ryżem
- Daktylowe roladki
- Pasztet (bez mleka, jajek, glutenu)
- Kaszka kukurydziana z morelami
- Jabłko duszone
- Ciasto marchwiowe z figami
- Placuszki z tuńczyka
- Kompot ze śliwek
- Fasola z miodem i cytryną
- Ciepła sałata z ziemniaków
- Faworki dla małych dzieci (bez glutenu)
- Tartaletki z porami
- Tarta z mrożonym szpinakiem
- Puree z marchwi
- Sos szczypiorkowy (koperkowy)
- Drożdżowy placek ze śliwkami
- Pasta z kurczaka
- Kompot z suszu
- Zapiekanka z pomidorami
- Szaszłyki z kurczaka
- Szpinak zapiekany z serem
- Zapiekanka rybna
- Drób z jabłkami
- Rulonik z serem
- Ciasteczka ryżowe (bez glutenu, mleka, jajek kurzych)
- Deser z rabarbarem
- Karp w szarym sosie
- Sałatka owocowa na słono
- Cukinia z wody
- Kurczak z pomidorami
- Kurczak z marchewką
- Śliwkowy omlet
- Tarta prawie Tatin
- Leczo ze śliwkami
- Gołąbki po grecku
- Tort (bez glutenu)
- Pizza (bez glutenu)
- Surówka z kapusty z kiszonym ogórkiem
- Risotto z łososiem
- Filety rybne w sosie cytrynowym (gotowane)
- Ziemniaki po węgiersku
- Sorbet porzeczkowy
- Szaszłyki z bakłażanem i papryką
- Sałatka z pomarańczy i porów
- Sernik na zimno
- Łosoś znad zatoki
- Risotto pstrokate z kurczakiem
- Babeczki z szynką i serem
- Spaghetti z cukinią
- Bułki maślane