- Bułeczki z kapustą
- Nadzienie do kurczaka (bez mleka, glutenu)
- Napój marchwiowo - truskawkowy
- Pomidorowy koktajl
- Zapiekanka rybna
- Sałatka z grilla
- Zapiekanka z kaszy jaglanej, mięsa i cebuli (bez glutenu)
- Ciastka owsiane
- Bakłażany z makaronem
- Kotlety z soi, soczewicy lub fasoli
- Ryż z truskawkami
- Gruszki w kremie waniliowym
- Puree z marchwi
- Pizze - miniaturki
- Napój różany
- Ogórki faszerowane
- Naleśniki biszkoptowe z truskawkami
- Sorbet owocowy
- Ryba w sosie warzywnym
- Masa pomarańczowa
- Zupa z zielonej sałaty
- Angielskie (deserowe) ciasto naleśnikowe
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Placek piaskowy ze śliwkami lub jabłkami
- Sorbet pomarańczowo-cytrynowy
- Ciastka piernikowo-orzechowe
- Jabłka w cieście
- Białe leczo
- Krem cytrynowy (bez glutenu)
- Czipsy
- Kurczak (lub ryba) z suszonymi śliwkami i migdałami
- Pierniczki
- Leczo ze śliwkami
- Murzynek Jaś
- Rogaliki krucho-drożdżowe
- Pierogi leniwe - wersja smażona (małdrzyki)
- Zupa jarzynowa z makaronem i topionym serem
- Mazurek z powidłami i pomadą
- Kartoflana zapiekanka
- Kuskus jak prawdziwy
- Tarta z brokułami lub z porami
- Zupa krem z mrożonych kalafiorów
- Tarta z gruszkami i niebieskim serem
- Placki z jabłkami
- Indyk przekładany
- Pulpety rybno-ziemniaczane
- Chłodnik bułgarski (tarator)
- Ziemniak w kropki
- Budyniowa zupa malinowa
- Fasola z miodem i cytryną
- Sos polski
- Pascha II
- Sałatka owocowa w pomarańczy
- Resztki lata
- Brzoskwinowe oczko
- Rogaliki z powidłami
- Makagigi - mak w miodzie z orzechami
- Kiszone ogórki cioci Marty
- Surówka z dyni
- Zupa z marchwi