- Kotleciki cielęce
- Domowy kisiel wiśniowy
- Rulonik z szynki
- Łagodny hummus
- Napój marchwiowo-malinowy
- Koktajl truskawkowo - poziomkowy
- Babeczki z musem owocowym
- Naleśniki chińskie
- Sałatka z pomarańczy i porów
- Deser z rabarbarem
- Tarta cebulowa II
- Murzynek
- Warzywa z kuskusem (makaronem)
- Spaghetti z sosem pomidorowym
- Puchatkowe ciasteczka
- Keks biszkoptowy
- Pulpety rybno-ziemniaczane
- Pieczone pierożki z nadzieniem szpinakowym
- Jabłka w cieście
- Deser biało czerwony
- Omlet po francusku
- Ciepła sałata z ziemniaków
- Kolorowe gnocchi
- Pierwsze mięsko
- Spaghetti z pulpetami
- Zawiniątka z wędliny i serka
- Tarta z rabarbarem lub jabłkami
- Naleśniki z sosem mornay
- Zupa śliwkowa
- Naleśniki z kremem waniliowym
- Jabłko z sałatką ryżową
- Kisiel z jabłkiem
- Zupa z dyni na mleku
- Galaretka z surowymi owocami
- Rizotto z tuńczykiem
- Surówka z cykorii
- Sernik (bez glutenu)
- Bitki z drobiu w sosie cytrynowym
- Makaron z warzywami
- Tarta orzechowo-truskawkowa
- Korż - placek kresowy
- Szparagi pod beszamelem
- Knedle ze śliwkami
- Słoneczna sałatka
- Pierogi ruskie
- Placki (bez mleka, jajek)
- Babeczki ryżowe ze śliwkami
- Caprese
- Makaron z błękitnym serem pleśniowym
- Sorbet owocowy
- Surówka z selera z owocami
- Wesołe omleciki
- Ryba w sosie warzywnym
- Kluski (lub placuszki) z kaszy kukurydzianej z twarogiem (bez glutenu)
- Deser gruszkowy
- Kotlety wieloskładnikowe (bez mleka, jajek, glutenu)
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Sałatka z malin i arbuza
- Szaszłyki z jagnięcia (drobiu)
- Racuchy drożdżowe