- Mus truskawkowy II
- Makaron rozmaitości
- Grzanki parmezanowe
- Grzanki III
- Cielęcina ze szpinakiem i brokułami
- Wiśniowo-waniliowa zupa krem
- Zupa-krem z marchwi
- Piernik
- Babeczki z szynką i serem
- Zapiekanka serowa (bez glutenu)
- Ciasto pomarańczowe lub cytrynowe
- Zupa z soczewicy
- Naleśniki z sosem mornay
- Risotto pstrokate z kurczakiem
- Sałatka owocowa
- Leczo ze śliwkami
- Zapiekanka brokułowa
- Placuszki serowe
- Kotlety faszerowane (bez jajek, glutenu)
- Nadziewany kabaczek
- Zapiekanka bułgarska mięsno-warzywna
- Cytrynowy syrop (do rozcieńczania)
- Pasta z awokado
- Omlet po hiszpańsku (tortilla)
- Kurczak z jabłkiem
- Lane kluski (bez jajek)
- Makaron z pesto pietruszkowym
- Kruche ciasto z bita śmietaną
- Brzoskwiniowa pianka
- Rolady z kurzych piersi
- Croque monsieur i croque madame
- Drobiowy gulasz z warzywami
- Sałatka wiosenna z liśćmi babki i mlecza
- Makaron z sosem dyniowym
- Puree z dyni
- Pasta z kurczaka
- Tarta cebulowa II
- Marmoladka-przecier z dyni i jabłek
- Omlet grzybek z kozim serem
- Omlet po polsku
- Rogaliki z powidłami
- Lekkie ciasto czekoladowe
- Rulonik z serem
- Zupa kalafiorowa z curry
- Naleśniki z mięsem
- Kurczak z ryżem
- Pierogi z jagodami
- Sałatka ryżowa
- Spaghetti z sosem pesto
- Deser gruszkowy
- Ryba w sosie pomidorowym z kaszą
- Sałatka z truskawek i melona
- Zupa z cukinii
- Grejpfrut z sałatką z kurczaka
- Warzywa smażone w cieście
- Pieczone jabłka
- Zupa z soczewicy do termosu
- Makaron w sosie Mornay
- Placek gruszkowy
- Chłodnik z pomidorów