- Sorbet porzeczkowy
- Bakłażany z mozzarellą i parmezanem
- Rulonik z wędzonym łososiem
- Pasztet (bez mleka, jajek, glutenu)
- Żółty chłodnik
- Pierniczki
- Surówka z kminkiem
- Pascha
- Surówka z selera z owocami
- Bezy z bitą śmietaną i owocami
- Przysmak serowy
- Sos winegret
- Wytrawne kruche ciasto
- Paluchy lub obwarzanki z ciasta ptysiowego
- Oliwki po swojemu
- Nadziewany kabaczek
- Ciasteczka migdałowe
- Zupa z zielonej sałaty
- Sos różowy
- Grecki gulasz z drobiu
- Sos szczypiorkowy (koperkowy)
- Rogaliki krucho-drożdżowe
- Sałatka z malin i arbuza
- Kartoflana zapiekanka
- Kurczak z warzywami
- Makaron z brokułami
- Drożdżowy placek ze śliwkami
- Spatzle
- Ciecierzyca z kolorową papryką
- Szparagi pod beszamelem
- Kurczak z kaszą
- Tzatziki
- Rogaliki kokosowe
- Szybka ryba po grecku
- Zimowy salad bar
- Udka kurczaka z mirabelkami
- Tarta z gruszkami i niebieskim serem
- Kaczka z jabłkami
- Ciasteczka rodzynkowo-orzechowe
- Placuszki z cukinii
- Indyk w galarecie
- Galaretka z soku z porzeczek
- Hiszpański omlet z ziemniakami
- Nadzienie do kurczaka (bez mleka, glutenu)
- Sałatka dziadka Julka
- Batony orzechowo-kokosowe
- Masa pomarańczowa
- Omlet z pomidorami i papryką
- Kotlety z kaszy gryczanej i sera (bez glutenu)
- Jeż z awokado
- Panierowane paluszki rybne
- Mleczne wafelki
- Pierwsza zupka jarzynowa
- Mrożony jogurt jagodowy
- Wyraziste tofu
- Bananowa manna
- Ciasto z jagodami ucierane
- Deser brzoskwiniowy
- Bezy z truskawkami i bitą śmietaną
- Barszcz ukraiński