- Sałatka ryżowa na gorąco
- Panga w pergaminie
- Mazurek na kruchym spodzie (bez mleka, jajek, glutenu)
- Kruche ciasto (na dwa mazurki)
- Pierogi z jagodami
- Bułka orzechowa
- Kartoflana zapiekanka
- Pączki (bez glutenu)
- Ryba z porami i marchewką
- Zimowy kurczak
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Grecka zapiekanka (musaka)
- Jeż
- Kluski serowe z rodzynkami
- Zapiekanka z porów (bez glutenu)
- Kotlety gryczane
- Jabłkowy kurczak
- Smażona mozzarella
- Krem z kalafiora
- Słodka bułka marchewkowa
- Tarta z surowymi truskawkami i bitą śmietaną
- Cukinia z mięsem mielonym
- Tzatziki
- Makaron ze szparagami i łososiem
- Jabłka w majeranku do białego mięsa
- Pasztet drobiowo-cielęcy
- Zupa z dyni na mleku
- Ciepła sałata z ziemniaków
- Sos szczypiorkowy (koperkowy)
- Zupa z soczewicy
- Tarta orzechowo-truskawkowa
- Ciasto scrabble
- Kisiel z owoców świeżych lub mrożonych
- Bułeczki z ziarenkami (bez mleka, jajek, glutenu)
- Topielec (bez mleka, glutenu)
- Kotlety mielone dla dzieci
- Wiśniowo-waniliowa zupa krem
- Deser z rabarbarem
- Placki (bez mleka, jajek)
- Maślane bułeczki (bez glutenu)
- Felafelki
- Sos pomidorowy klasyczny
- Zawiniątka z indyka w sosie porzeczkowym
- Filety rybne w sosie cytrynowym (gotowane)
- Zupa-krem z kukurydzy
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Omlet po francusku
- Napój z owoców jagodowych
- Rizotto z tuńczykiem
- Jajka z szynką w majonezie
- Pleśniak (bez mleka, glutenu)
- Różności pod beszamelem
- Sałata ze smażonymi wątróbkami i balsamico
- Indyk w warzywach z porzeczkami
- Ziemniaki po niemiecku
- Mus z kaszy manny
- Kruche plastry cytrusów
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Zupa ryżowa z pietruszką
- Tarta z grzybami