- Paszteciki z tuńczykiem
- Szejk niekoniecznie arabski
- Bajgle z pastą curry i bazyliową
- Pierwsze dziecięce ciasto
- Sałatka
- Trufle czekoladowe
- Dynia zapiekana z pomidorami pod beszamelem
- Kartoflanka przecierana
- Makaron z pesto pietruszkowym
- Kapusta pekińska z patelni
- Ryż z truskawkami
- Mazurek na kruchym spodzie (bez mleka, jajek, glutenu)
- Kartoflana zapiekanka
- Angielskie (deserowe) ciasto naleśnikowe
- Czipsy
- Sałata z cykorii z gruszkami, serem blue i orzechami
- Croque monsieur i croque madame
- Brzoskwiniowa pianka
- Dipy jogurtowe
- Napój z owoców jagodowych
- Gruszki w kremie waniliowym
- Zapiekanka warzywna - grecka
- Kompot z rumiankiem
- Knedelki z sandacza
- Chłodnik
- Francuski sos czosnkowy
- Kruche wiatraczki
- Strudel z jabłkami
- Naleśniki z jagodami
- Knedle ze śliwkami
- Kurze zawiniątka
- Racuszki gryczane
- Wiśniowo-waniliowa zupa krem
- Ciasto marchwiowe
- Mus brzoskwiniowy
- Warzywa w sosie śmietanowym
- Lane kluski
- Krem z kalafiora
- Szparagi pod beszamelem
- Lukier cytrynowy (bez mleka, jajek, glutenu)
- Kotlety mielone (bez jajek)
- Kajmak mleczny (bez glutenu)
- Naleśniki z farszem twarogowym
- Sałatka ryżowa (bezglutenowa)
- Leśny przysmak na kolację
- Placuszki drożdżowe
- Ryba z cukinią
- Budyniowa zupa malinowa
- Macaroni & cheese
- Schab z pomarańczami
- Spaghetti
- Cannelloni ze szpinakiem
- Ptysie na słono z farszem brokułowym
- Faworki dla małych dzieci (bez glutenu)
- Zawiniątka z wędliny i serka
- Drożdżowy placek ze śliwkami
- Bruschetta na kilka sposobów
- Jajka panierowane
- Mazurek cytrynowy III
- Tarta orzechowo-truskawkowa