- Stworki z ciasta serowego
- Sernik (bez glutenu)
- Kisiel z truskawkami
- Zupa z dyni
- Pierogi kresowe
- Guacamole
- Pesto po polsku
- Zupa ze świeżych pomidorów
- Tartinki
- Ciasteczka owsiane z ziarnem sezamowym
- Konfitury (i sok) z malin
- Bezglutenowe kanapki truskawkowo-bananowe
- Hiszpański omlet z ziemniakami
- Omlet po włosku (frittata)
- Masa pomarańczowa
- Sajgonki (bez glutenu)
- Placuszki cukiniowe
- Ziemniaki duszone z papryką i pomidorami
- Budyń karmelowy
- Biszkopty bezglutenowe
- Makrobiotyczne gołąbki
- Sos wiśniowy do owoców
- Racuszki z dyni
- Spaghetti z pomidorami i cukinią
- Mazurek z fetą i szpinakiem
- Sorbet owocowy
- Kotlety z płatków owsianych
- Zupa z zielonego groszku
- Ślimaki daktylowe
- Spaghetti z cukinią
- Zapiekanka brokułowa
- Sałata ze smażonymi wątróbkami i balsamico
- Puree z truskawek i kiwi
- Kluski (lub placuszki) z kaszy kukurydzianej z twarogiem (bez glutenu)
- Zupa pomidorowa
- Ziemniaki po węgiersku
- Ryba po azjatycku
- Deser z rabarbarem i kruszonką
- Tarta - kruche ciasto
- Ptysie na słono z farszem beszamelowym
- Pasta (dip) z bobu
- Zapiekanka twarożkowa na słodko
- Siekane kotlety (bez mleka, jajek, glutenu)
- Tarta i babeczki z porami i szynką
- Kisiel z malinami
- Sałatka grecka III
- Konfitura z czerwonej cebuli
- Bezglutenowe ciasteczka
- Zapiekanka z drobiu
- Surówka z cykorii
- Lodowe lizaki (owocowe)
- Kruche ciasto z masą makową
- Kruche ciasteczka ( bez glutenu)
- Sałatka owocowa
- Kulki rybne po norwesku
- Mrożone owoce
- Sałatka z tuńczyka i fasoli
- Jabłka w cieście
- Rulonik z warzywami
- Ciasteczka ryżowe (bezglutenowe)