- Stir fry ze szparagów i krewetek
- Sok jabłkowy
- Omlet grzybek z kozim serem
- Pasta - jajo i basta
- Bezglutenowe ciasteczka
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Tarta wiśniowa
- Rulonik z wędzonym łososiem
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Ciasteczka z płatków owsianych i orzechów
- Makrobiotyczne gołąbki
- Chrupiące wafle
- Sos majonezowy
- Mięso duszone po turecku
- Klopsiki z sosem brzoskwiniowym
- Naleśniki z farszem twarogowym
- Puree z marchwi
- Różowy koktail truskawkowy
- Trufle czekoladowe
- Mak z łamańcami
- Jajka faszerowane
- Babeczki nadziewane karmelem i orzechami
- Zupa krem z dyni
- Tarta szpinakowa
- Placek z zielonego groszku
- Ciasto na ptysie
- Surówka z marchwi
- Indyk w galarecie
- Drób z jabłkami
- Deser owocowy
- Pierogi białoruskie (bezglutenowe)
- Pomidorowa trochę inna
- Banany z szynką
- Koktajl malinowy
- Omlet arabski
- Chłodnik z pomidorów
- Włoska zupa jarzynowa
- Pieczone kartofle
- Owoce z kruszonką
- Pasta z bakłażana
- Zapiekanka z drobiu
- Babka drożdżowa III
- Mrożone bezy z malinami
- Barszcz czerwony
- Kruche ciasteczka przekładane kremem
- Kasza jaglana zapiekana ze śliwkami
- Koktajl mleczno-owocowy
- Lody czekoladowe
- Bananowa manna
- Sałatka z cykorii i owoców
- Kotlety wieloskładnikowe (bez mleka, jajek, glutenu)
- Domowy kisiel wiśniowy
- Zupa krem z cukinii
- Szaszłyki z łososia
- Mus śliwkowy
- Legumina cytrynowa
- Ratatouille (warzywa duszone/zapiekane)
- Kisiel owocowy
- Makaron z serem
- Ciasto jogurtowe