- Terrine z białego sera
- Napój marchwiowo-malinowy
- Zupa z dyni
- Sajgonki (bez glutenu)
- Pomidory faszerowane serem pleśniowym
- Makagigi - mak w miodzie z orzechami
- Klops z zielonego groszku i szynki
- Tzatziki
- Ciasteczka czekoladowo-owsiane
- Jajka z nadzieniem szczypiorkowym
- Ciecierzyca z kolorową papryką
- Tort budyniowy cioci Halinki
- Kolorowa jajecznica
- Placuszki serowe
- Pyszna pasta z tofu
- Owoce pasteryzowane
- Mięso duszone po turecku
- Karp w szarym sosie
- Ciasto piaskowe z truskawkami
- Drób lub wołowina z zielonym groszkiem w strączkach
- Ciasteczka z cukierkową dekoracją
- Ciasto z jabłkami
- Zapiekanka bułgarska mięsno-warzywna
- Lody bananowe (bez mleka)
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Halibut pod parmezanem
- Ryba w sosie koperkowym
- Bezglutenowe kanapki truskawkowo-bananowe
- Kruche ciasto (na dwa mazurki)
- Jeż z awokado
- Zapiekanka z porów (bez glutenu)
- Puree ziemniaczane
- Kolorowe kulki
- Cukinia z pomidorami
- Kruche ciasto z surowymi owocami i kremem waniliowym
- Chińskie jajka herbaciane
- Konfitura z czerwonej cebuli
- Nektarynkowy krem
- Naleśniki (bez glutenu)
- Zupa śliwkowa
- Wiśniowa legumina
- Sałatka z tofu
- Pizza wegetariańska
- Tarta jabłkowa z budyniem
- Kurczak egzotyczny
- Delikatny i puszysty sernik
- Spaghetti z pulpetami
- Krem z cukinii
- Krem do tortu (bez mleka, jajek)
- Sorbet brzoskwiniowy
- Ogórki faszerowane
- Mazurek cytrynowy III
- Kurczak z ananasem
- Ptysie na słono z farszem serowym
- Pierwsze mięsko
- Chleb razowy z kminkiem
- Tarta i babeczki z porami i szynką
- Kotlety wieloskładnikowe (bez mleka, jajek, glutenu)
- Indyk w warzywach z porzeczkami
- Bananowa manna