- Sos szczypiorkowy (koperkowy)
- Cukinia z mięsem mielonym
- Zupa krem z mrożonych brokułów
- Babeczki nadziewane karmelem i orzechami
- Napój różany
- Deser z rabarbarem
- Paluchy lub obwarzanki z ciasta ptysiowego
- Strucla mini
- Proste ciasto na kruchy spód
- Zupa kalafiorowa z curry
- Ratatouille (warzywa duszone/zapiekane)
- Kurczak z marchewką i migdałami
- Drób z jabłkami
- Ciasto marchwiowe z figami
- Bowl bezalkoholowy
- Ciasteczka kokosowe-ryżowe (bezglutenowe)
- Budyń z żółtkiem
- Kisiel z truskawkami
- Jajka w sosie majonezowym z dodatkami
- Puree z truskawek i kiwi
- Spaghetti z sosem pomidorowym
- Podstawowe ciasto naleśnikowe
- Kisiel z owoców świeżych lub mrożonych
- Kurczak (lub ryba) z suszonymi śliwkami i migdałami
- Zupa z marchwi
- Kulki rybne po norwesku
- Pierniczki
- Zapiekanki z bagietki
- Bułki maślane
- Jabłka w cieście
- Ptysie na słono z farszem z kurzej wątróbki
- Surówka z mieszanych warzyw
- Kacze piersi z wiśniami
- Szpinak z baraniną
- Napój marchwiowo-malinowy
- Kluski z ciasta ptysiowego (parzone)
- Panga w pergaminie
- Bezglutenowe ciasteczka
- Kuszące jabłka
- Puchatkowe ciasteczka
- Ciastka francuskie z kozim serem
- Biszkopt z owocami
- Paszteciki z tuńczykiem
- Placuszki serowe
- Ciepła sałata z ziemniaków
- Żółta pasta
- Sałatka owocowa
- Tarta z rabarbarem lub jabłkami
- Surówka z kapusty pekińskiej
- Koktajl z owoców sezonowych
- Strudel z jabłkami
- Sałatka z żurawinami i ryżem
- Pulpeciki pod beszamelem
- Sok jabłkowy
- Napój z owoców jagodowych
- Bezglutenowe kanapki truskawkowo-bananowe
- Sałatka z cykorii i owoców
- Puree z marchwi
- Kluseczki bananowe (bez mleka, jajek, glutenu)
- Placek piaskowy ze śliwkami lub jabłkami