- Tarta i babeczki z porami i szynką
- Babka drożdżowa III
- Przecier owocowy
- Deser jogurtowo-owocowy
- Ciasto do pizzy: z proszkiem do pieczenia
- Mrożone bezy z malinami
- Smażone banany
- Dipy jogurtowe
- Różowa kaszka
- Jajka faszerowane
- Kotlety z płatków owsianych
- Nadziewany kabaczek
- Pasta (dip) z bobu
- Szybka ryba po grecku
- Tarta z brokułami lub z porami
- Sola meuniere
- Ciasto bananowe
- Pasta z bakłażanów
- Otulona brzoskwinia
- Placuszki z cukinii
- Sałatka z fasolki szparagowej i kurczaka
- Kluski serowe
- Jajka z nadzieniem twarożkowym
- Spaghetti z pomidorami i cukinią
- Domek z naleśników ze szpinakiem
- Ziemniaki po hiszpańsku
- Sałatka marokańska
- Zupa cytrynowa
- Indyk przekładany
- Klopsiki z sosem brzoskwiniowym
- Chrupiące wafle
- Eskalopek z pomidorem
- Wiśniowo-waniliowa zupa krem
- Maślane bułeczki bez masła
- Ciasto marchwiowe
- Racuszki gryczane
- Sos prowansalski aioli
- Strudel z jabłkami
- Ryba po grecku II
- Kruszonka z jabłkami
- Mus śliwkowy
- Grecki gulasz z drobiu
- Kluski z kaszy manny
- Jajka panierowane
- Ciasteczka ryżowe (bez glutenu, mleka, jajek kurzych)
- Tarta prawie Tatin
- Pasta z kurczaka
- Ziemniak w kropki
- Kompot ze śliwek
- Kurczak w curry
- Szaszłyk z indyka z morelami
- Szaszłyk z kurczaka z boczkiem
- Pierniczki
- Pulpety
- Pasztet z łososia
- Warzywa z kuskusem (makaronem)
- Słodkie kaszotto
- Tarta zapiekana z owocami i kremem
- Gwiazdeczki cynamonowe
- Sok pomidorowo-jabłkowy