- Puree ziemniaczane
- Rozmaitości na parze
- Delikatny sernik
- Pałki kurczaka na dwa sposoby
- Zupa z dyni na mleku
- Grzanki z mozzarellą
- Galaretka z surowymi owocami
- Pasztet fasolowo-warzywny (bez jajek)
- Wyraziste tofu
- Ryż z truskawkami
- Sałatka łakomczucha
- Koktajl brzoskwiniowy
- Rulonik z warzywami
- Zapiekanka brokułowa
- Rogaliki kokosowe
- Pulpety rybno-ziemniaczane
- Ryba w sosie koperkowym
- Krem twarożkowy z owocami
- Indyk przekładany
- Schab duszony w mleku ryżowym
- Kotlety z soi, soczewicy lub fasoli
- Placki ziemniaczane
- Rulonik z warzywami
- Tort naleśnikowy z pomidorami
- Kartofle duszone
- Makaron z brokułami
- Sezamowa marchew
- Sałatka z młodych buraków i malin
- Daktylowe roladki
- Tarta szpinakowa
- Rulonik z warzywami
- Spaghetti z pulpetami
- Makaron z warzywami
- Kolorowa jajecznica
- Kruche ciasto (na dwa mazurki)
- Schab winny
- Surówka z dyni
- Puchate pyzy
- Przecier jabłkowy
- Krem cytrynowy (bez glutenu)
- Puree z marchwi
- Kiszone ogórki cioci Marty
- Krem jabłkowo-waniliowy
- Surówka z żurawinami i selerem
- Kluski serowe
- Makaron z sosem szpinakowym
- Napoleonki
- Lane kluski (bez glutenu)
- Bułki maślane
- Kuszące jabłka
- Brzoskwiniowa pianka
- Macaroni & cheese
- Pierniczki całuski
- Pasta z bakłażanów
- Potrawka z patisonami
- Biszkoptowe ciasto z owocami
- Zielony twarożek
- Ulubiona ryba małych dzieci
- Bezglutenowe ciasteczka
- Mazurek kajmakowy (proporcje na dwa mazurki)