- Zupa ''jak miodek''
- Makaron z twarożkiem na słodko
- Kotlety z soi, soczewicy lub fasoli
- Pieczone kartofle
- Szpinak zapiekany z serem
- Zupa ryżowa z pietruszką
- Biszkopt
- Gołąbki z winogronowych liści
- Deser brzoskwiniowy
- Zupa z kabaczków
- Ciasteczka z cukierkową dekoracją
- Kaszka kukurydziana z morelami
- Jeż
- Koktajl malinowy
- Pomidory nadziewane twarożkiem (bez glutenu)
- Pasta z kurczaka
- Kukurydziany chlebek amerykańskich farmerów
- Filety rybne w sosie cytrynowym (gotowane)
- Pierwsze dziecięce ciasto
- Brzoskwinowe oczko
- Rurki z kremem pistacjowym
- Sztuka mięsa w sosie pomidorowym
- Ciasteczka rodzynkowo-orzechowe
- Przysmak jabłkowo - ryżowy
- Pasztet drobiowo-cielęcy
- Kartoflanka przecieranka
- Sałatka owocowa w pomarańczy
- Drób lub wołowina z zielonym groszkiem w strączkach
- Mrożone owoce na patyku
- Rosół z kurczaka i wołowiny
- Maślane bułeczki (bez glutenu)
- Paszteciki (bez jajek)
- Tarta szpinakowa
- Ptysie na słono z farszem z kurzej wątróbki
- Lodowe lizaki (owocowe)
- Pieczeń wieprzowa na zimno
- Lody (bez mleka)
- Zupa-krem z marchwi
- Tort budyniowy cioci Halinki
- Sałatka mięsna z morelami
- Mleczny przysmak
- Zapiekanka z jabłek i makaronu
- Sałatka warzywna w marynacie
- Ryba po grecku II
- Deserowa zupa owocowa
- Różowy koktail truskawkowy
- Gazpacho - chłodnik z warzyw
- Mus owocowy
- Bułeczki serowe
- Papryka nadziewana twarogiem
- Ciastka kokosowe
- Zupa jarzynowa
- Kurczak w soku winogronowym
- Surówka z mieszanych warzyw
- Rolady z kurzych piersi
- Kartofle duszone
- Ryba w sosie koperkowym
- Mazurek bakaliowy (bezglutenowy)
- Tarta prawie Tatin
- Szaszłyk z kurczaka w marynacie