- Tarta jabłkowa II
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Sos prowansalski aioli
- Słodkie bułeczki (bez mleka, jajek, glutenu)
- Dipy jogurtowe
- Omlet z pomidorami i papryką
- Różowa kaszka
- Tarta prawie Tatin
- Ziemniaki po bułgarsku
- Pomidory z papryką po włosku
- Ciasto marchwiowe
- Sałatka owocowa
- Barszcz postny
- Naleśniki z kremem waniliowym
- Omlet grzybek z owocami
- Risotto pstrokate z kurczakiem
- Racuszki z dyni
- Koktajl z owoców sezonowych
- Kładzione kluski lub smażone kotleciki z kaszy manny
- Bakłażany faszerowane mięsem
- Szparagi solo
- Zapiekanka z kaszy jaglanej, mięsa i cebuli
- Cielęcina z dynią i soczewicą
- Tortilla hiszpańska
- Pomidory nadziewane ryżem
- Bezy z truskawkami i bitą śmietaną
- Białe leczo
- Krem z pomidorów
- Lane kluski (bez jajek)
- Grejpfrut z sałatką z kurczaka
- Zupa z dyni na słono
- Kolorowe kulki
- Szejk niekoniecznie arabski
- Ziemniaki po węgiersku
- Dynia z piekarnika
- Puree z marchwi
- Suszone pomidory
- Kurczak w migdałach
- Kotlety mielone dla dzieci
- Koktajl dla malucha z miodem i jogurtem
- Owocowa bomba
- Koktajl jabłkowy
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Kanapka z pastą jajeczną
- Szaszłyki z jagnięcia (drobiu)
- Spaghetti
- Koktajl malinowy
- Pomidorowa z lanymi kluseczkami
- Surówka z cykorii i natki
- Sernik tradycyjny
- Surówka z żurawinami i marchwią
- Drób lub wołowina z zielonym groszkiem w strączkach
- Zupa jarzynowa z makaronem i topionym serem
- Potrawka z kurczaka po staropolsku
- Owsiane chrupki
- Sola meuniere
- Bułeczki bez drożdży (bez glutenu)
- Pulpety
- Siekane kotlety (bez mleka, jajek, glutenu)
- Spaghetti z papryką