- Tarta prawie Tatin
- Deser biało czerwony
- Sezamowa marchew
- Trufle z herbatników
- Smażone banany
- Keks biszkoptowy
- Sałatka marokańska
- Placki z ziemniaków i jabłek
- Owocowe zabawki
- Bakłażany zapiekane
- Indyk z marchewką
- Sałatka ryżowa na gorąco
- Mięso duszone po turecku
- Babeczki z szynką i serem
- Pieczeń barania po angielsku
- Makaron z serem
- Sos czekoladowy
- Różowy koktail truskawkowy
- Jajka mimoza
- Topielec (bez mleka, glutenu)
- Szarlotka biszkoptowa
- Lody owocowe
- Warzywa smażone w cieście
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Ryba po azjatycku
- Placek z owocami (bez mleka)
- Kurczak z pomidorami
- Frittata z warzywami
- Ciasto czekoladowe
- Chleb ziołowy
- Zupa krem z warzyw zielonych i białych
- Surówka z kapusty pekińskiej
- Warzywa z drobiem po chińsku
- Sernik tradycyjny
- Mus brzoskwiniowy
- Krem truskawkowy
- Kurczak z marchewką i curry
- Makrobiotyczne gołąbki
- Ryba z cukinią
- Zupa migdałowa
- Babka ziemniaczana z sosem beszamelowym
- Naleśniki z żółtym serem
- Szparagi z jajkami mimoza
- Cukinia z pomidorami
- Jabłko duszone
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Pulpety rybne
- Zapiekanka turecka z miodem
- Zupa wiśniowa (śliwkowa)
- Włoski chleb ziołowy
- Sałatka z truskawek i melona
- Kurczak z kaszą
- Kurze skrzydełka z miodem i czosnkiem
- Zupa pomidorowa
- Pierogi białoruskie (bezglutenowe)
- Drobiowe bitki w sosie cytrusowym
- Tarta z rabarbarem lub jabłkami
- Cudowna cukinia
- Sorbet malinowy
- Flaczki z kurczaka