- Kluski kładzione z jabłkami
- Tarta prawie Tatin
- Makaron z serem i warzywami
- Zupa migdałowa
- Krem truskawkowy
- Chleb bezglutenowy
- Ulubiona ryba małych dzieci
- Sałatka owocowa
- Placek gruszkowy
- Podstawowe ciasto naleśnikowe
- Zupa krem ze szparagów
- Włoski chleb ziołowy
- Rulonik z warzywami
- Faszerowana cukinia
- Sezamki
- Sos majonezowy
- Grzanki z pieczoną fetą
- Rogaliki
- Mielonka z dodatkami
- Cudowna cukinia
- Różowa zupa owocowa
- Risotto pstrokate z kurczakiem
- Placki ziemniaczane
- Pascha
- Makaron rozmaitości
- Chrupiące ciasto z rabarbarem
- Ciastka owsiane
- Delikatny i puszysty sernik
- Szarlotka biszkoptowa
- Pieczony ziemniak z parmezanem i szynką
- Domowy budyń
- Zapiekanka z kaszy jaglanej, mięsa i cebuli (bez glutenu)
- Pasta z bakłażanów
- Kaczka z jabłkami
- Tort naleśnikowy z pomidorami
- Ciasteczka z płatków owsianych i orzechów
- Owsianka z mlekiem kokosowym
- Zupa jabłkowa
- Lody (bez mleka)
- Szaszłyki z kurczaka
- Pieczone jabłka
- Pasta z bakłażana
- Tarta jabłkowa z budyniem
- Croque monsieur i croque madame
- Układanka warzywno-owocowa
- Puree z dyni
- Ciasteczka kokosowe-ryżowe (bezglutenowe)
- Pierogi leniwe - wersja podstawowa
- Sałatka z kwiatami
- Kabaczek faszerowany ryżem
- Białe leczo
- Pasztet z łososia
- Pierwsze dziecięce ciasto
- Placuszki serowe
- Kaszka kukurydziana z morelami
- Rulonik z warzywami
- Racuszki gryczane
- Jagodzianki
- Szparagi pod beszamelem
- Kluski przecierane (bez mleka, jajek, glutenu)