- Spaghetti
- Białe leczo
- Ziemniaki po hiszpańsku
- Kremowa zapiekanka z ziemniaków
- Pierogi leniwe - wersja smażona (małdrzyki)
- Pieczone jabłka
- Przecier jabłkowy
- Spaghetti z cukinią
- Zimowy salad bar
- Pieczeń cielęca
- Rolada serowa
- Fasolka szparagowa odsmażana z boczkiem
- Grecka zapiekanka (musaka)
- Pascha II
- Szaszłyki z łososia
- Kawior z bakłażana
- Gazpacho - chłodnik z warzyw
- Kisiel owocowy
- Sorbet brzoskwiniowy
- Mus brzoskwiniowy
- Jabłka w majeranku do białego mięsa
- Gaspacho - hiszpańska zupa na zimno
- Ziemniaki po włosku (zapiekanka)
- Kruche ciasto z masą makową
- Napój marchwiowo- truskawkowy
- Batony orzechowo-kokosowe
- Bitki panierowane z wariacjami
- Placuszki z twarogu
- Zapiekanka z kaszy jaglanej, mięsa i cebuli
- Ptysie na słono z farszem z kurzej wątróbki
- Frittata z warzywami
- Ciasto z owocami
- Schab winny
- Ciasteczka ryżowe (bez glutenu, mleka, jajek kurzych)
- Sałatka z truskawek i mięty
- Ryba w sosie warzywnym
- Pomidory nadziewane twarożkiem
- Kartofle duszone
- Racuchy z kurczakiem
- Paszteciki z tuńczykiem
- Placuszki z łososia i ziemniaków
- Sałatka z arbuza i fety
- Koktajl owocowy na lodach
- Babeczki ryżowe ze śliwkami
- Ryba po grecku II
- Owoce ze słoika
- Ulubiona ryba małych dzieci
- Przysmak serowy
- Trufle czekoladowe
- Włoski chleb ziołowy
- Sałatka marokańska
- Szparagi solo
- Tarta z brokułami lub z porami
- Masa czekoladowa
- Kukurydziany chlebek amerykańskich farmerów
- Lody dla młodych
- Kompot z rumiankiem
- Szwedzki łosoś
- Przysmak Tygryska (paszteciki)
- Naleśniki z farszem twarogowym