- Makaron rozmaitości
- Domowy kisiel wiśniowy
- Cannelloni ze szpinakiem
- Kruche spiralki
- Tarta wiśniowa
- Zawiniątka z indyka w sosie porzeczkowym
- Rozmaitości na parze
- Rulonik z serem
- Kolorowe kulki
- Miodek cebulowy
- Zupa krem z marchwi
- Kotlety gryczane
- Sałatka z soi lub z soczewicy albo drobnej fasoli
- Ryba z cukinią
- Makaron z sosem szpinakowym
- Ciasteczka czekoladowe
- Omlet z cukinią i papryką
- Napój z owoców jagodowych
- Kaszka z buzią
- Przysmak serowy
- Kurczak pani prezes
- Biały chłodnik
- Paszteciki (bez jajek)
- Szpinakowe pesto
- Ciasteczka czekoladowo-owsiane
- Bułeczki bez drożdży (bez glutenu)
- Paluchy lub obwarzanki z ciasta ptysiowego
- Knedelki z sandacza
- Owoce pasteryzowane
- Kajmak mleczny (bez glutenu)
- Sałatka
- Szwedzki łosoś
- Sałatka z kurczaka i ananasa
- Tarta z owocami i kremem budyniowym
- Ciasteczka kokosowe-ryżowe (bezglutenowe)
- Pączki z białego sera
- Ptysie na słono z farszem czosnkowo- koperkowym
- Mazurek bakaliowy (bezglutenowy)
- Zupa ''jak miodek''
- Babeczki z musem owocowym
- Barszcz postny
- Baba wielkanocna z szafranem
- Muffiny jagodowe
- Kabaczek faszerowany (bez mleka, jajek i glutenu)
- Chleb alpejski z orzechami
- Kalarepa nadziewana zielonym groszkiem
- Jajka z nadzieniem szczypiorkowym
- Kluski przecierane (bez mleka, jajek, glutenu)
- Sorbet arbuzowy
- Sztuka mięsa w sosie pomidorowym
- Francuskie kiełbaski serowe
- Zupa-krem z zielonego groszku
- Batony orzechowo-kokosowe
- Tarta z grzybami
- Galaretka z surowymi owocami
- Ciasto pomarańczowe lub cytrynowe
- Maślane bułeczki (bez glutenu)
- Zupa krem z kalafiora i sałaty
- Kasza jaglana zapiekana ze śliwkami
- Spaghetti z bobem