Potrawy , które możesz zasmakować
-
składnik: bułka tarta
-
rodzaj potrawy: przystawka
- Faszerowane kurze piersi
- Farsz do uszek (bez mleka, jajek, glutenu)
- Napój marchwiowo-malinowy
- Drobiowy gulasz z warzywami
- Jajka z szynką w majonezie
- Kasza jaglana zapiekana ze śliwkami
- Ciasteczka kokosowe-ryżowe (bezglutenowe)
- Napoleonki
- Ryba w beszamelu z kukurydzą
- Kruche ciasto z musem owocowym
- Placuszki rybne orientalne
- Pstrąg w sosie agrestowym
- Suszone pomidory
- Sałata ze smażonymi wątróbkami i balsamico
- Bananowe frytki
- Pasta z bakłażanów
- Ziemniaki po bułgarsku
- Surówka z mieszanych warzyw
- Zupa kalafiorowa z curry
- Domowy kisiel wiśniowy
- Surówka z kminkiem
- Bitki z drobiu w sosie cytrynowym
- Lodowe lizaki (jogurtowo-owocowe)
- Tarta orzechowo-truskawkowa
- Ziemniaki po węgiersku
- Zupa kukurydziana
- Mrożone owoce
- Spatzle
- Deser z rabarbarem
- Zraziki sezamkowe
- Babeczki nadziewane karmelem i orzechami
- Zupa-krem z marchwi
- Tort bezowy z kremem truskawkowym (bezglutenowy)
- Szarlotka miękka
- Śliwkowa legumina
- Błyskawiczny chłodnik
- Sałatka litwacka
- Tarta i babeczki z porami i szynką
- Kurczak z pomidorami
- Zupa krem z warzyw zielonych i białych
- Sałatka z soczewicy z pieczonymi burakami
- Koktajl malinowy
- Omlet grzybek z kozim serem
- Proste ciasto na kruchy spód
- Zupa jarzynowa z makaronem i topionym serem
- Grzybek śmietanowy
- Knedle z mrożonymi śliwkami lub truskawkami
- Chłodnik hiszpański (gazpacho)
- Ziemniaki duszone z papryką i pomidorami
- Trufle z herbatników
- Puree z bakłażana
- Zupa szpinakowa
- Jeż
- Makaron z warzywami
- Kisiel z malinami
- Zupa migdałowa
- Kluski (lub placuszki) z kaszy kukurydzianej z twarogiem (bez glutenu)
- Pascha II
- Dip fasolowy
- Placuszki cukiniowe