Potrawy , które możesz zasmakować
-
składnik: bułka tarta
-
rodzaj potrawy: przystawka
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Niezły pasztet z fasoli
- Placuszki serowe
- Omlet grzybek z kozim serem
- Zupa z soczewicy
- Zupa krem z mrożonych brokułów
- Truskawki w czekoladzie
- Marchewka z brukselką
- Pierogi leniwe
- Ciasto z owocami
- Deser z rabarbarem
- Pulpety rybne
- Ciasto z jagodami ucierane
- Wyraziste tofu
- Chleb alpejski z orzechami
- Kuskus jak prawdziwy
- Kruszonka (bez mleka, jajek, glutenu)
- Ziemniak w kropki
- Sałatka z bakłażanów
- Soja prawie po bretońsku
- Błyskawiczny chłodnik
- Mus owocowy
- Pieczone pierożki z nadzieniem szpinakowym
- Trufle z herbatników
- Szparagi pod beszamelem
- Makaron z brokułami
- Szpinakowa zapiekanka
- Cukinia z mięsem mielonym
- Ciasteczka migdałowe
- Jajka w sosie szczypiorkowym
- Pieczony ziemniak z parmezanem i szynką
- Jabłkowy kurczak
- Frittata z warzywami
- Kurczak w soku winogronowym
- Gaspacho - hiszpańska zupa na zimno
- Placki z ziemniaków i jabłek
- Musaka (potrawa bałkańska)
- Kisiel z truskawkami
- Kurczak z warzywami
- Naleśniki z farszem twarogowym
- Ciasteczka rodzynkowo-orzechowe
- Bakłażany zapiekane
- Pieczeń wieprzowa na zimno
- Leśny przysmak na kolację
- Faszerowane kurze piersi
- Szarlotka
- Francuskie kiełbaski serowe
- Pierniczki całuski
- Kasza jaglana zapiekana z jabłkami
- Nadziewany kabaczek
- Kotleciki z tuńczyka
- Misie ciasto dla Kłapouchego
- Pieczeń cielęca
- Łazanki zapiekane z owocami
- Powidła śliwkowe
- Krem z pomidorów
- Sałatka z rukoli
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Sałatka szpinakowa
- Faszerowana cukinia