- Ciasteczka kokosowe-ryżowe (bezglutenowe)
- Paluchy lub obwarzanki z ciasta ptysiowego
- Sałatka z zieloną soczewicą
- Surówka z marchwi
- Panierowane serki pleśniowe
- Podpłomyki kukurydziano-ryżowe
- Omlet po hiszpańsku (tortilla)
- Banany z szynką
- Pomidorowa trochę inna
- Trufle z herbatników
- Pstrąg w sosie agrestowym
- Zupa jagodowa
- Zraziki sezamkowe
- Sałatka ryżowa z curry
- Zapiekanka z jabłek i makaronu
- Ulubiona ryba małych dzieci
- Owsianka z mlekiem kokosowym
- Fasolka szparagowa odsmażana z boczkiem
- Ryba po grecku
- Kisiel owocowy
- Placuszki cukiniowe
- Ryżowa szarlotka
- Kluski serowe
- Chrupki Krzysia
- Sałata z truskawkami
- Zupa krem z kalafiora i sałaty
- Surówka z cykorii
- Pulpety rybne
- Lane kluski
- Zawijaski z chleba tostowego
- Naleśniki z kremem waniliowym
- Ostre ziemniaczki
- Tort (bez glutenu)
- Sos różowy
- Pierogi leniwe - wersja podstawowa
- Tarta z mrożonym szpinakiem
- Kisiel z owoców świeżych lub mrożonych
- Indyk w warzywach z porzeczkami
- Wycinanki z sera
- Wytrawne kruche ciasto
- Tarta (bez glutenu)
- Krem bananowy
- Placek piaskowy ze śliwkami lub jabłkami
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Sos szczypiorkowy (koperkowy)
- Ciasto z owocami
- Kartoflana zapiekanka
- Proste ciasto na kruchy spód
- Pomidorowa z bazylią
- Przecier z manną
- Papryka faszerowana warzywami
- Owoce z kruszonką
- Rozmaitości na parze
- Zupa kukurydziana
- Ryba w sosie koperkowym
- Zupa z kabaczków
- Spaghetti z pomidorami i cukinią
- Mulatki z bakaliami
- Zimowy salad bar
- Sałata z pomidorów