- Pomidory nadziewane ryżem
- Pieczony ziemniak z parmezanem i szynką
- Zupa z dyni
- Makaron z pomidorami
- Tarta z brokułami lub z porami
- Ptysie na słono z farszem brokułowym
- Kurczak w soku winogronowym
- Makaron ze szparagami i łososiem
- Jajka marynowane w occie
- Sajgonki (bez glutenu)
- Murzynek Jaś
- Kruche ciasteczka przekładane kremem
- Tort makowy pyszny
- Makaron w sosie Mornay
- Chłodnik
- Zupa krem z marchwi
- Lody (bez mleka)
- Przysmak Tygryska (paszteciki)
- Tęczowy sorbet
- Tarta z grzybami
- Pasta - jajo i basta
- Zupa z marchwi
- Tort naleśnikowy z pomidorami
- Spaghetti z sosem pesto
- Kruche spiralki
- Bakłażany faszerowane mięsem
- Barszcz czerwony
- Zupa jabłkowa z curry
- Grzanki z pieczoną fetą
- Żółta pasta
- Arabski chleb pita
- Ciecierzyca z kolorową papryką
- Krem z budyniu (bez jajek)
- Legumina śliwkowa
- Resztki lata
- Różowy koktail truskawkowy
- Pesto po polsku
- Lody z jogurtu
- Trufle czekoladowe
- Żółty chłodnik
- Grecki gulasz z drobiu
- Parówki w cieście naleśnikowym
- Dipy jogurtowe
- Filet z indyka w soku owocowym
- Puree z marchwi
- Białe leczo
- Chleb alpejski z orzechami
- Kabaczek faszerowany ryżem
- Knedle z mrożonymi śliwkami lub truskawkami
- Zupa z jabłek na słono
- Filety rybne w sosie cytrynowym (pieczone)
- Tarta z mrożonym szpinakiem
- Sok jabłkowy
- Placuszki z marchwi i ziemniaków
- Pasztet fasolowo-warzywny (bez jajek)
- Ptysie na słodko z nadzieniem jabłkowym
- Sałatka owocowa
- Biszkopty bezglutenowe
- Przecier z cukinii
- Tarta prawie Tatin