- Galaretki
- Kotlety wieloskładnikowe (bez mleka, jajek, glutenu)
- Sałatka z grilla
- Śliwkowa legumina
- Kosmiczne pojazdy
- Szarlotka miękka
- Chleb (przepis podstawowy)
- Zupa z soczewicy
- Tarta z grzybami
- Szwedzki łosoś
- Przysmak serowy
- Surówka z dyni
- Kopytka
- Ciasto marchwiowo-bananowe
- Pierogi ruskie
- Sałata ze smażonymi wątróbkami i balsamico
- Zupa selerowa
- Oliwki po swojemu
- Zupa francuska
- Kurze zawiniątka
- Zapiekanka z kaszy jaglanej, mięsa i cebuli (bez glutenu)
- Sos koperkowy
- Ziemniaki pieczone
- Słodkie kaszotto
- Zupa krem z zielonego groszku
- Racuszki z dyni
- Lody na patyczkach
- Zupa waniliowa z poziomkami
- Jabłkowa zupa dla całej rodziny
- Zapiekanka warstwowa z mięsem
- Pączki z białego sera
- Tartinki
- Bruschetta na kilka sposobów
- Pesto po polsku
- Koktajl mleczno-owocowy
- Sałatka ryżowa na gorąco
- Zupa z dyni na słono
- Krupnik z kaszy jęczmiennej
- Grecka zapiekanka (musaka)
- Ulubiona ryba małych dzieci
- Frittata z warzywami
- Tarta ze szpinakiem
- Pierogi leniwe - wersja smażona (małdrzyki)
- Krem jabłkowo-waniliowy
- Ciasto do pizzy: z proszkiem do pieczenia
- Fritata - warzywa w jajku
- Układanka warzywno-owocowa
- Kisiel mleczny z żółtkiem
- Pulpety rybno-ziemniaczane
- Ciasteczka półfrancuskie (bez jajek)
- Zrazy z kury
- Jajka mimoza
- Kartoflanka przecieranka
- Sałatka z żurawinami i ryżem
- Ptysie na słono z farszem z kurzej wątróbki
- Zupa krem z włoszczyzny i pomidorów
- Deser biało czerwony
- Złocisty nektar
- Murzynek Jaś
- Pasta z bakłażana