- Zapiekanka z gotowanych ziemniaków
- Wytrawne kruche ciasto
- Bezy z truskawkami i bitą śmietaną
- Kolorowa jajecznica
- Kaszka z buzią
- Galaretki
- Kulki serowo-orzechowe
- Tarta jabłkowa II
- Babeczki ryżowe ze śliwkami
- Kruche plastry cytrusów
- Sos jogurtowy
- Pierogi z soczewicą
- Pasta z łososia
- Figowe rogaliki
- Frittata z warzywami
- Krem truskawkowy
- Zupa krem z cukinii
- Zupa-krem z zielonego groszku
- Kapuśniak
- Pstrąg w sosie agrestowym
- Surówka z cykorii i natki
- Tarta owocowa
- Zupa krem z mrożonych kalafiorów
- Francuski sos czosnkowy
- Tort czekoladowy
- Panierowane paluszki rybne
- Zielona zupa
- Sernik tradycyjny
- Ziemniaki po grecku (zapiekanka)
- Lody (bez mleka)
- Zupa kukurydziana
- Rozmaitości na parze
- Pieczone pierożki z nadzieniem szpinakowym
- Żółta pasta
- Deser jogurtowo-owocowy
- Naleśniki z owocami (ciepłe lub zimne)
- Czipsy
- Proste ciasto na kruchy spód
- Masa czekoladowa
- Pianka bananowa
- Kurczak w migdałach
- Kabaczek faszerowany (bez mleka, jajek i glutenu)
- Sorbet porzeczkowy
- Sałatka owocowa
- Biszkopt
- Sałatka warzywna w marynacie
- Potrawka z patisonami
- Kalarepa nadziewana zielonym groszkiem
- Deser biało czerwony
- Zrazy z kury
- Minestrone - włoska zupa jarzynowa
- Ziemniaki duszone z papryką i pomidorami
- Sałatka z truskawek i mięty
- Macaroni & cheese
- Galaretka porzeczkowa z jagodami
- Dip fasolowy
- Murzynek Jaś
- Ptysie na słono z farszem brokułowym
- Barszcz ukraiński
- Kulki mięsne po szwedzku