- Kotleciki z soji
- Ryba po grecku II
- Stworki z ciasta serowego
- Babeczki z musem owocowym
- Lody czekoladowe
- Ciasto z jagodami ucierane
- Biszkoptowe ciasto z owocami
- Placki z cukinii
- Mazurek z fetą i szpinakiem
- Sos winegret
- Rulonik z wędzonym łososiem
- Wycinanki z sera
- Ziemniaki faszerowane
- Baba wielkanocna z szafranem
- Jabłka w majeranku do białego mięsa
- Grecki gulasz z drobiu
- Zapiekanka z kaszy jaglanej, mięsa i cebuli (bez glutenu)
- Sajgonki (bez glutenu)
- Risotto pstrokate z kurczakiem
- Pieguski
- Szparagi w cieście
- Lody sorbetowe dla uczulonych na mleko
- Bruschetta na kilka sposobów
- Makaron z twarożkiem na słodko
- Szarlotka miękka
- Kartoflanka przecieranka
- Ciastka owsiane
- Karmelowe wafelki
- Domowy budyń
- Bakłażanowe kotlety
- Pasta z bakłażana
- Lody na patyczkach
- Niesłodka zupa z dyni
- Pomidorowy koktajl
- Spaghetti z sosem pomidorowo-warzywnym
- Maślane bułeczki bez masła
- Grzanki z mozzarellą
- Smażone banany
- Klops z zielonego groszku i szynki
- Babeczki z szynką i serem
- Piernik
- Ogórki faszerowane
- Placek z owocami (bez mleka)
- Kaszka kukurydziana z morelami
- Mrożone owoce
- Makrela w ziołowej potrawce
- Wesołe omleciki
- Biszkopciki domowe
- Filet z indyka w soku owocowym
- Legumina cytrynowa
- Naleśniki (bez mleka i jajek)
- Pulpety rybne
- Zraziki sezamkowe
- Zupa pomidorowa z kaszą jaglaną
- Pasta z rokpolu z orzechami
- Cukinia z pomidorami
- Kisiel mleczno-owocowy
- Budyń czekoladowy (suflet)
- Ciasto do pizzy: kruche
- Sernik (bez glutenu)