- Faszerowana cukinia
- Omlet z pomidorami i papryką
- Zupa wiśniowa (śliwkowa)
- Placek gruszkowy
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Krem bananowy
- Soja prawie po bretońsku
- Sorbet brzoskwiniowy
- Sałatka ryżowa z curry
- Zupa krem z warzyw zielonych i białych
- Sałatka grecka III
- Sezamki
- Clafoutis wiśniowy z mlekiem sojowym
- Miodek cebulowy
- Deser jogurtowo-owocowy
- Domek z naleśników ze szpinakiem
- Drobiowe bitki w sosie cytrusowym
- Zdrowy bigos
- Biszkopt z owocami
- Kurczak w potrawce
- Spaghetti z cukinią
- Fasolka szparagowa duszona z sosem pomidorowym
- Rurki z kremem pistacjowym
- Batony orzechowo-kokosowe
- Hiszpański omlet z ziemniakami
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Kurczak (lub ryba) z suszonymi śliwkami i migdałami
- Puchate pyzy
- Pierwsze mięsko
- Ziemniaki po hiszpańsku
- Ryba z warzywami pod beszamelem
- Masło czosnkowe
- Sałatka z tofu
- Ciasto z owocami
- Ciasto marchwiowe
- Wyraziste tofu
- Zupa nic (bez glutenu)
- Makaron z błękitnym serem pleśniowym
- Szparagi pod beszamelem
- Jajka w sosie szczypiorkowym
- Trufle czekoladowe
- Ciasto do pizzy: z proszkiem do pieczenia
- Surówka z dyni
- Sałatka z grilla
- Zupa-krem z zielonego groszku
- Chłodnik hiszpański (gazpacho)
- Naleśniki (bez glutenu)
- Szaszłyk z indyka z morelami
- Kluski z ciasta ptysiowego (parzone)
- Owsianka z mlekiem kokosowym
- Racuchy z kurczakiem
- Zupa krem z jabłek i pietruszki
- Bakłażany z nadzieniem bezmięsnym
- Krem jabłkowo-waniliowy
- Pierniczki całuski
- Ciasteczka z cukierkową dekoracją
- Chleb razowy z kminkiem
- Sos prowansalski aioli
- Mus z kaszy manny
- Łosoś pieczony w soli