- Koktajl truskawkowo - poziomkowy
- Owsianka z mlekiem kokosowym
- Pierniczki
- Naleśniki z farszem twarogowym
- Pierogi z jagodami
- Pierniczki całuski
- Pierogi z owocami
- Kalarepa nadziewana zielonym groszkiem
- Rulonik z pieczonym kurczakiem
- Zapiekanka z sera i makaronu
- Sałatka owocowa
- Makaron z serem
- Deser z rabarbarem i kruszonką
- Rogaliki z powidłami
- Sałata z cykorii z gruszkami, serem blue i orzechami
- Placki z ziemniaków i jabłek
- Rolada serowa
- Polędwiczki wieprzowe z jabłkami i majerankiem
- Pesto po polsku
- Sos majonezowy
- Kapuśniak i ogórkowa
- Kotleciki z tuńczyka
- Kotleciki drobiowe w sosie cytrusowym z makaronem
- Pizza (bez glutenu)
- Szaszłyki z łososia
- Surówka z marchewki
- Ciasto z dynią
- Ryba cytrynowa
- Sałatka z czerwonej fasolki
- Pierogi ruskie
- Makaron z pomidorami
- Migdały w karmelu
- Kurczak z ryżem
- Blinki z cukinii
- Ciasteczka z płatków owsianych i orzechów
- Surówka z żurawiną
- Sos szczypiorkowy (koperkowy)
- Dynia z jabłkami i cebulą (bez glutenu i mleka)
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Gulasz drobiowy z marchewką, groszkiem i z ryżem
- Krem bananowy
- Ziemniaki po grecku (zapiekanka)
- Kurczak z jabłkiem
- Mazurek bakaliowy (bezglutenowy)
- Paluszki z kurczaka z sosami
- Tort (bez glutenu)
- Kolorowy ryż
- Zapiekanki z bagietki
- Kaszka kukurydziana z morelami
- Bezglutenowe kanapki truskawkowo-bananowe
- Ciasto z owocami
- Kisiel z malinami
- Topione pomidory
- Zupa śliwkowa
- Parówki w cieście naleśnikowym
- Grzanki z pieczoną fetą
- Sałatka z zieloną soczewicą
- Chleb alpejski z orzechami
- Spaghetti z sosem pesto