- Tarta i babeczki z porami i szynką
- Pasta (dip) z bobu
- Sałatka z soczewicy z pieczonymi burakami
- Tarta z rabarbarem lub jabłkami
- Deser jogurtowo-owocowy
- Sok jabłkowy
- Placek z zielonego groszku
- Przecier jabłkowy
- Biszkopt z owocami
- Sola meuniere
- Paszteciki z tuńczykiem
- Sos szczypiorkowy (koperkowy)
- Przecier owocowy
- Ciasto kisielowo- budyniowe
- Kruche ciasto z owocami i pianą
- Kluski kładzione z jabłkami
- Kolorowe gnocchi
- Ciasto z jagodami ucierane
- Ptysie na słono z farszem beszamelowym
- Dynia zapiekana z pomidorami pod beszamelem
- Chleb alpejski z orzechami
- Fasola z miodem i cytryną
- Zupa krem z mrożonych kalafiorów
- Podstawowe ciasto naleśnikowe
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Owoce pasteryzowane
- Pomidory z papryką po włosku
- Zupa krem z kalafiorów
- Zupa krem z pora
- Surówka z selera z owocami
- Szarlotka miękka
- Zupa krem z grzankami
- Pączki z białego sera
- Kisiel z malinami
- Kuskus jak prawdziwy
- Zupa z cukinii
- Ostre ziemniaczki
- Ptysie na słodko z nadzieniem z pianki owocowej
- Placuszki z tuńczyka
- Makaron z sosem bez gotowania
- Sierpniowa sałatka
- Sałatka z cukini
- Tzatziki
- Trufle czekoladowe
- Kruche wiatraczki
- Mrożone owoce
- Pierwsze mięsko
- Kurczak z ryżem
- Owocowe zabawki
- Rozmaitości na parze
- Placek z owocami (bez mleka)
- Ptysie na słono z farszem serowym
- Farsz mięsny (bez jajek)
- Duszona ryba z warzywami
- Krem z pogniecionych truskawek
- Sałatka grecka III
- Tarta ze szpinakiem
- Trufle z herbatników
- Kruche ciasto
- Pleśniak (bez mleka, glutenu)