- Mus śliwkowy
- Macaroni & cheese
- Mielonka z dodatkami
- Deserowa zupa owocowa
- Sajgonki (bez glutenu)
- Guacamole
- Pieguski
- Chrupiące wafle
- Kurczak (lub ryba) z suszonymi śliwkami i migdałami
- Bajgle z pastą curry i bazyliową
- Zawijaski z chleba tostowego
- Makaron w sosie Mornay
- Tarta z brokułami lub z porami
- Torcik z galaretką
- Chleb kukurydziany
- Naleśniki z sosem mornay
- Mazurek daktylowy
- Pascha
- Dipy jogurtowe
- Tarta ze szpinakiem
- Rulonik z wędzonym łososiem
- Zapiekane kanapki liliputa
- Sernik tradycyjny
- Jeż z awokado
- Naleśniki z farszem twarogowym
- Rozmaitości na parze
- Żółty chłodnik
- Deser jogurtowo-owocowy
- Krupnik
- Mazurek kajmakowy (proporcje na dwa mazurki)
- Sos winegret
- Tarta (bez glutenu)
- Tort (bez glutenu)
- Chleb (przepis podstawowy)
- Warzywa w sosie śmietanowym
- Kotlety faszerowane (bez jajek, glutenu)
- Sałatka z młodych buraków i malin
- Lody dla młodych
- Hiszpański omlet z ziemniakami
- Wyraziste tofu
- Sorbet pomarańczowo-cytrynowy
- Stworki z ciasta serowego
- Spaghetti z pomidorami i cukinią
- Zupa owocowa
- Legumina śliwkowa
- Sos pomidorowo-warzywny
- Uszka
- Zupa z dyni
- Jajka faszerowane
- Bezglutenowe ciasteczka
- Koktajl z melona
- Tarta z mrożonym szpinakiem
- Zupa waniliowa z poziomkami
- Pomidory nadziewane ryżem
- Ciasto marchwiowo-bananowe
- Błyskawiczny chłodnik
- Delikatny sernik
- Proste ciasto na kruchy spód
- Polski wielkanocny sos chrzanowy
- Kluski przecierane (bez mleka, jajek, glutenu)