- Fritata - warzywa w jajku
- Ratatouille (warzywa duszone/zapiekane)
- Pierwsze dziecięce ciasto
- Knedle ze śliwkami
- Pieczony ziemniak z parmezanem i szynką
- Szarlotka miękka
- Małdrzyki - placuszki serowe
- Pączki (bez glutenu)
- Kisiel z owoców świeżych lub mrożonych
- Koktajl z owoców sezonowych
- Omlet z cukinią i papryką
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Placki ziemniaczane (bez jajek)
- Kostka z kaszki manny
- Grzybek śmietanowy
- Placuszki serowe
- Przecier gruszkowo-borówkowy
- Kartoflanka przecieranka
- Maślane bułeczki bez masła
- Kruche ciasto
- Kotlety faszerowane (bez jajek, glutenu)
- Cannelloni ze szpinakiem
- Sezamowa marchew
- Zupa śliwkowa
- Surówka z cykorii
- Zupa z jabłek na słono
- Chleb pita
- Krem jabłkowo-waniliowy
- Lodowe lizaki (owocowe)
- Szpinakowa zapiekanka
- Tarta cebulowa II
- Puree z truskawek i kiwi
- Krupnik
- Warzywa smażone w cieście
- Placek drożdżowy ze śliwkami i kruszonką
- Chleb alpejski z orzechami
- Przecier z cukinii
- Bowl bezalkoholowy
- Gaspacho - hiszpańska zupa na zimno
- Szaszłyk z kurczaka z boczkiem
- Placuszki z cukinii
- Ryba po grecku II
- Kompot ze śliwek
- Sałatka ryżowa na gorąco
- Delikatny sernik
- Powidła śliwkowe
- Surówka z cykorii i natki
- Omlet po hiszpańsku (tortilla)
- Rulonik z warzywami
- Strucla mini
- Jaś na słodko
- Przysmak Tygryska (paszteciki)
- Zielona zupa
- Pieczone jabłka
- Pierogi z serem po włosku (tortellini)
- Koktajl owocowy na lodach
- Ciasto jogurtowe
- Racuszki serowe
- Mazurek na kruchym spodzie (bez mleka, jajek, glutenu)
- Sos różowy