Potrawy , które możesz zasmakować
-
składnik: bułka tarta
-
rodzaj potrawy: przystawka
- Papryka nadziewana twarogiem
- Tarta z grzybami
- Ziemniaki po francusku (zapiekanka)
- Pierniczki
- Świeczki z naleśników z ziemniakami i bryndzą
- Sos pomidorowo-warzywny
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Kapusta z sosem sojowym
- Tarta z gruszkami i niebieskim serem
- Chrupiące ciasto z rabarbarem
- Koktajl brzoskwiniowy
- Faszerowana cukinia
- Kasza gryczana z serem
- Omlet po hiszpańsku (tortilla)
- Pasztet z łososia
- Mrożone owoce
- Pierwsze dziecięce ciasto
- Ogórki faszerowane
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Lane kluski
- Halibut pod parmezanem
- Słodkie kaszotto
- Zupa z soczewicy
- Szpinak z baraniną
- Wołowina w sosie
- Babeczki z szynką i serem
- Galaretka z surowymi owocami
- Mięso duszone po turecku
- Jajka marynowane w occie
- Lodowe lizaki (jogurtowo-owocowe)
- Placek z owocami (bez mleka)
- Zupa ryżowa z pietruszką
- Chleb pita
- Lane kluski (bez jajek)
- Surówka z jabłek i dyni
- Cytrynowe ciasteczka
- Lekkie ciasto czekoladowe
- Oliwki po swojemu
- Kładzione kluski lub smażone kotleciki z kaszy manny
- Szwedzki łosoś
- Jajka z nadzieniem twarożkowym
- Bananowe frytki
- Pyszna pasta z tofu
- Zupa krem z mrożonych kalafiorów
- Tort budyniowy cioci Halinki
- Zupa krem z grzankami
- Naleśniki biszkoptowe z truskawkami
- Knedelki z sandacza
- Drób lub wołowina z zielonym groszkiem w strączkach
- Zupa krem z cukinii
- Pomidory nadziewane ryżem
- Placuszki z marchwi i ziemniaków
- Ryba po żydowsku
- Tarta z mrożonym szpinakiem
- Szaszłyki z łososia
- Chrupiące kaczuszki
- Kurczak (lub ryba) z suszonymi śliwkami i migdałami
- Kluski kładzione z jabłkami
- Sos majonezowy
- Kulki rybne po norwesku