- Ciastka francuskie z kozim serem
- Przecier gruszkowo-borówkowy
- Mazurek trójwarstwowy
- Kisiel z owoców świeżych lub mrożonych
- Kulki rybne po norwesku
- Cytrynowy biszkopt
- Bezglutenowe kanapki truskawkowo-bananowe
- Szaszłyki z jagnięcia (drobiu)
- Figowe rogaliki
- Deser z kaszy jaglanej
- Pulpety rybno-ziemniaczane
- Pasztet fasolowo-warzywny (bez jajek)
- Szaszłyki z bakłażanem i papryką
- Tarta cebulowa II
- Krem z pomidorów
- Sałatka z kurczaka i ananasa
- Omlet azjatycki (bez glutenu i mleka)
- Miodek cebulowy
- Zupa krem z jabłek i pietruszki
- Zupa jabłkowa
- Schab pieczony po galicyjsku
- Racuchy z kurczakiem
- Wiśniowa legumina
- Paszteciki (bez jajek)
- Zupa marchwiowo-soczewicowa
- Chłodnik polski (uproszczony, błyskawiczny)
- Bakłażany z nadzieniem bezmięsnym
- Sałatka owocowa
- Gołąbki z winogronowych liści
- Legumina cytrynowa
- Batony orzechowo-kokosowe
- Kisiel żurawinowy lub porzeczkowy
- Mak z łamańcami
- Zupa z jabłek na słono
- Ciasto z owocami
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Ciasto czekoladowe z orzechami
- Makaron z pesto pietruszkowym
- Białe leczo
- Ryba cytrynowa
- Spaghetti
- Dipy jogurtowe
- Zupa z dyni
- Naleśniki z farszem twarogowym
- Bananowe frytki
- Mrożone owoce
- Mus brzoskwiniowy
- Zupa nic
- Ryba w sezamie
- Placek z owocami (bez mleka)
- Koktajl truskawkowo - poziomkowy
- Budyń (bez mleka)
- Smażone banany
- Piernik
- Zrazy z pieca
- Kurze zawiniątka
- Chłodnik bułgarski (tarator)
- Schab z pomarańczami
- Kajmak mleczny (bez glutenu)
- Różowa kaszka