- Kisiel mleczno-owocowy
- Potrawka z kurczaka z warzywami w sosie pomarańczowym z curry
- Owoce pasteryzowane
- Kapusta pekińska z patelni
- Sałatka z soi lub z soczewicy albo drobnej fasoli
- Szaszłyki z jagnięcia (drobiu)
- Sałata ze smażonymi wątróbkami i balsamico
- Makrobiotyczne gołąbki
- Słodka zapiekanka z kaszy jaglanej (bez glutenu)
- Tarta z żurawinami
- Chłodnik pomidorowy
- Udka kurczaka z mirabelkami
- Kopytka
- Schab duszony w mleku ryżowym
- Chleb ziołowy
- Duszona ryba z warzywami
- Kisiel z owoców świeżych lub mrożonych
- Kulki rybne po norwesku
- Owocowe zabawki
- Chrupiący serek z gruszką
- Zapiekanka z pomidorami
- Ziemniaki po włosku (zapiekanka)
- Bajgle z pastą curry i bazyliową
- Klopsiki cielęce
- Niezły pasztet z fasoli
- Krem z pomidorów
- Brzoskwinowe oczko
- Zupa szpinakowa
- Kuskus jak prawdziwy
- Leśny przysmak na kolację
- Kopytka (bez jajek)
- Tarta z jabłkami
- Polędwiczki wieprzowe z jabłkami i majerankiem
- Biszkopty bezglutenowe
- Zapiekane kanapki liliputa
- Domowe pesto uproszczone
- Farsz mięsny (bez jajek)
- Ciasto bananowe
- Chrupiące kaczuszki
- Knedle z mrożonymi śliwkami lub truskawkami
- Surówka z żurawinami i selerem
- Racuszki gryczane
- Racuchy drożdżowe
- Parówki w cieście naleśnikowym
- Ciastka owsiane
- Sałatka z czerwonej fasolki
- Mielonka z dodatkami
- Tzatziki
- Placuszki serowe
- Bezy z truskawkami i bitą śmietaną
- Budyń (bez mleka)
- Francuskie kiełbaski serowe
- Piernik
- Amerykańska szarlotka
- Potrawka z patisonami
- Ryż smażony z kiełkami i szynką
- Kruche ciasteczka
- Fasolka szparagowa odsmażana z boczkiem
- Batoniki orkiszowe
- Naleśniki z farszem twarogowym