Potrawy , które możesz zasmakować
-
składnik: bułka tarta
-
rodzaj potrawy: przystawka
- Zupa krem z zielonego groszku
- Rozmaitości na parze
- Omlet po włosku (frittata)
- Zupa krem z pora
- Zupa z marchwi
- Ciepła sałata z ziemniaków
- Spaghetti z pulpetami
- Kremowa zapiekanka z ziemniaków
- Surówka z żurawinami i marchwią
- Panga w pergaminie
- Sałatka dziadka Julka
- Zapiekanki z kajzerek drobiowe
- Rogaliki drożdżowe
- Biszkopt z surowymi owocami
- Szarlotka miękka
- Ziemniaki po grecku (zapiekanka)
- Misie ciasto dla Kłapouchego
- Galaretki
- Nadziewany kabaczek
- Udka kurczaka z mirabelkami
- Kurczak egzotyczny
- Ratatuja nicejska
- Sałatka marokańska
- Pulpeciki pod beszamelem
- Kapusta pekińska z patelni
- Ciasto marchwiowo-bananowe
- Sałatka z malin i arbuza
- Lody (bez mleka)
- Lane kluski (bez glutenu)
- Pulpety z ryżem
- Napoleonki
- Dynia z piekarnika
- Szaszłyki z jagnięcia (drobiu)
- Małdrzyki - placuszki serowe
- Tarta jabłkowa z budyniem
- Ziemniaki duszone z papryką i pomidorami
- Kapuśniak i ogórkowa
- Pierogi leniwe
- Zimowy salad bar
- Lekkie ciasto czekoladowe
- Majowe ciasto z rabarbarem
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Kruche ciasto (na dwa mazurki)
- Naleśniki z sosem mornay
- Ciasto do pizzy: z proszkiem do pieczenia
- Jajka z nadzieniem szczypiorkowym
- Filety rybne w sosie cytrynowym (pieczone)
- Jajka z szynką w majonezie
- Owoce ze słoika
- Naleśniki biszkoptowe z truskawkami
- Naleśniki z owocami (ciepłe lub zimne)
- Pierogi z soczewicą
- Lukier cytrynowy (bez mleka, jajek, glutenu)
- Topione pomidory
- Kruche ciasto z truskawkami
- Zupa jabłkowa
- Sos polski
- Pasztet drobiowo-cielęcy
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Młode warzywa z pieca