- Racuchy drożdżowe
- Potrawka z kurczaka ze śliwkami i miodem
- Zupa z dyni na mleku
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Ryba w sosie warzywnym
- Drób lub wołowina z zielonym groszkiem w strączkach
- Mielona wołowina po chińsku
- Pierwsze mięsko
- Tort budyniowy cioci Halinki
- Sorbet porzeczkowy
- Kotlety z soi, soczewicy lub fasoli
- Sałata z cykorii z gruszkami, serem blue i orzechami
- Mazurek trójwarstwowy
- Karpatka
- Musaka (potrawa bałkańska)
- Parówki w cieście naleśnikowym
- Kisiel żurawinowy
- Naleśniki z serem
- Ryż smażony z kiełkami i szynką
- Zapiekanka z serka homogenizowanego i makaronu
- Bananowa manna
- Różności pod beszamelem
- Kapuśniak
- Szpinakowa zapiekanka
- Chrupki Krzysia
- Makaron z pomidorami
- Pieczone pierożki z nadzieniem szpinakowym
- Błyskawiczny indyk w ogórkach
- Napój marchwiowo- truskawkowy
- Koktajl owocowy na lodach
- Lodowe lizaki (jogurtowo-owocowe)
- Czekoladowe chrupki
- Rolady z kurzych piersi
- Tarta z rabarbarem lub jabłkami
- Owsiane chrupki
- Bakłażany faszerowane mięsem
- Ciasto-legumina z owocami
- Majowe ciasto z rabarbarem
- Frittata z warzywami
- Mrożony jogurt jagodowy
- Kolorowa jajecznica
- Tarta cukiniowa bez ciasta
- Ciasto z owocami
- Spaghetti z sosem pesto
- Omlet azjatycki (bez glutenu i mleka)
- Schab duszony w mleku ryżowym
- Przysmak jabłkowo - ryżowy
- Flaczki z kurczaka
- Sałatka z fasolki szparagowej i kurczaka
- Surówka z dyni
- Cukinia faszerowana serem
- Owoce w czekoladzie
- Masa czekoladowa - ganache
- Makaron z pesto pietruszkowym
- Złocisty nektar
- Potrawka z kurczaka z warzywami w sosie pomarańczowym z curry
- Owoce z kruszonką
- Zupa pieczarkowa
- Tarta (bez glutenu)
- Cukinie z daleka