- Pasta z kurczaka
- Terrine z białego sera
- Sernik tradycyjny
- Chleb kukurydziany
- Śliwki z figą i melisą
- Ciasteczka z cukierkową dekoracją
- Bakłażany faszerowane mięsem
- Fasolka szparagowa duszona z sosem pomidorowym
- Spaghetti z sosem pesto
- Kruche ciasto z owocami i pianą
- Ciasto na pierogi (bez jajek)
- Sałatka z żurawinami i ryżem
- Bitki panierowane z wariacjami
- Biszkopt z owocami
- Sałatka z tofu
- Schab z pomarańczami
- Mielonka z dodatkami
- Szybka ryba po grecku
- Drobiowe bitki w sosie cytrusowym
- Bułeczki bez drożdży (bez glutenu)
- Papryka nadziewana twarogiem
- Jajka w sosie majonezowym z dodatkami
- Szpinak z baraniną
- Szpinakowa zapiekanka
- Ryba w beszamelu z kukurydzą
- Kompot ze śliwek
- Ptysie na słono z farszem czosnkowo- koperkowym
- Masa czekoladowa - ganache
- Kruche ciasto z bita śmietaną
- Trufle z herbatników
- Sałatka z cykorii i owoców
- Drób lub wołowina z zielonym groszkiem w strączkach
- Lody bananowe (bez mleka)
- Kurczak pani prezes
- Sałatka owocowa
- Śliwkowy omlet
- Tort budyniowy cioci Halinki
- Pomidorowa z lanymi kluseczkami
- Tarta cebulowa II
- Konfitura z czerwonej cebuli
- Pasztet drobiowo-cielęcy
- Zupa jagodowa
- Surówka z kapusty pekińskiej
- Różowa zupa owocowa
- Spaghetti z sosem pomidorowym
- Surówka zimowa
- Topielec (bez mleka, glutenu)
- Babeczki z szynką i serem
- Włoski chleb ziołowy
- Chłodnik owocowy
- Faszerowane papryki
- Otulona brzoskwinia
- Tarta z owocami i kremem budyniowym
- Cielęcina z dynią i soczewicą
- Tzatziki
- Zupa krem z jabłek i pietruszki
- Szaszłyki z łososia
- Bezglutenowe kanapki truskawkowo-bananowe
- Sałatka z truskawek i mięty
- Zapiekanka twarożkowa na słodko